ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οι πολίτες της Πάφου δίπλα από το Πάφος 2017 σε ρόλο εθελοντή

Δελτίο Τύπου

Καθώς το πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης - Πάφος 2017 έχει ολοκληρωθεί, ο Οργανισμός Πάφος2017 κατάφερε να εμπλέξει την κοινωνία της Πάφου στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού με πέραν τους 250 / 300 εθελοντές. 

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η πρώτη μαζική συγκέντρωση όλων των εθελοντών που έχουν ήδη εγγραφεί στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού - η οποία ξεπέρασε κάθε προσδοκία απαριθμώντας πέρα των 250 εθελοντών με άτομα όλων των ηλικιών - με σκοπό τον συντονισμό και καθορισμό τους στις ομάδες Παραγωγής, Επικοινωνίας, Διαχείρισης Πολιτιστικού Βαρομέτρου, Φιλοξενίας, Άμεσης Δράσης και Κοινωνικής Συμμετοχής.

Με πίστη στην εθελοντική προσφορά και την συμμετοχή της κοινωνίας στο μεγάλο αυτό εγχείρημα της πόλης, ο Οργανισμός Πάφος2017 έχει συνοδοιπόρο του την εταιρεία Α/φοί Λανίτη, που αποδεικνύει έμπρακτα το κοινωνικό της πρόσωπο, στηρίζοντας το Πρόγραμμα Εθελοντισμού και τις ανάγκες των εθελοντών, ως ο αποκλειστικός χορηγός του. 

Η χρονιά του 2016 πριν την επίσημη ανάληψη του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας αποτελεί την περίοδο διεργασιών και προετοιμασιών σε όλα τα επίπεδα για την εξασφάλιση της επιτυχίας του. Tους τελευταίους μήνες μέσω ανοικτών προσκλήσεων, στοχευμένων ενεργειών και καλεσμάτων σε κοινωνικά σύνολα και φορείς συστάθηκε η μεγάλη ομάδα των εθελοντών, βάση των αναγκών που προκύπτουν από τον Οργανισμό με σκοπό την ενίσχυση του. 

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Δρ. Χρίστος Πατσαλίδης άνοιξε την εκδήλωση και καλωσόρισε τους εθελοντές στην οικογένεια της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης – Πάφος2017 ευχαριστώντας όλους για την συμμετοχή τους. Τόνισε επίσης ότι η εμπλοκή τους στον μεγαλύτερο πολιτιστικό θεσμό της χώρας μας αποτελεί το πιο ζωντανό κομμάτι και την καρδιά του Οργανισμού με αφιλοκερδή συνεισφορά τους. 

Εκπρόσωπος της εταιρείας Αδελφοί Λανίτη κ.Κυριακή Σάββα – Brand Manager της εταιρείας και Συντονίστρια του Προγράμματος Εθελοντισμού χαιρέτισε την εκδήλωση και ευχαρίστησε τους εθελοντές για την ανιδιοτελή προσφορά τους. Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Πιστεύουμε στη δύναμη της ομάδας και την αξία της συνεργασίας. Δέσμευσή μας είναι να είμαστε δίπλα στην κοινωνία του τόπου μας και να στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες της χώρας μας. Για αυτούς τους λόγους λοιπόν, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τον Οργανισμό Πάφος2017 και να υποστηρίξουμε τους αφανείς ήρωες που δίνουν υπόσταση με την ανιδιοτελή δράση τους στο μεγαλόπνοο αυτό εγχείρημα.»

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση