ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Όταν η αγορά γίνεται Τέχνη στη Λεβέντειο

Το Πωλητήριο της Λεβεντείου Πινακοθήκης προσφέρει ποικιλία από συλλεκτικές δημιουργίες

Δελτίο Τύπου

Το Πωλητήριο της Λεβεντείου Πινακοθήκης προσφέρει μια ποικιλία από ιδιαίτερες συλλεκτικές δημιουργίες,κάρτες, κοσμήματα, αντικείμενα για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί, αλλά και για το σπίτι, όλα εμπνευσμένα από τις μοναδικές Συλλογές έργων τέχνης και ειδικά σχεδιασμένα για την Πινακοθήκη μας. Το Πωλητήριο διαθέτει επίσης όλες τις εκδόσεις και τους καταλόγους των Συλλογών, όπως και των προσωρινών εκθέσεων της Πινακοθήκης, επιλεγμένες εκδόσεις του Ιδρύματος Α. Γ. Λεβέντη, καθώς και σειρές εκδόσεων που αφορούν ζωγράφους και κινήματα της ευρωπαϊκής ιστορίας της τέχνης.

Το Πωλητήριο της Πινακοθήκης παρέχει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της να αποκτήσουν ένα ενθύμιο της επίσκεψής τους. Ακόμη, όσοι επιθυμούν να προσφέρουν πρωτότυπα και μοναδικά δώρα στο Πωλητήριό μας θα ανακαλύψουν ό,τι αναζητούν, πάντοτε υψηλής αισθητικής και σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων, που δενείναι μόνο συλλεκτικά αλλά λειτουργούν ως «πρεσβευτές» της ευρωπαϊκής τέχνης.

Ανάμεσα στα δημοφιλή δώρα που διατίθενται, συγκαταλέγεται επίσης και το Πακέτο Μέλους της Λεβεντείου Πινακοθήκης. Ένα κομψό κουτί περιλαμβάνει τον Οδηγό της Πινακοθήκης, μια ειδικά σχεδιασμένη υφασμάτινη τσάντα, καθώς και την κάρτα για δωρεάν είσοδο, που εξασφαλίζει παράλληλα το δικαίωμα για εκπτώσεις ή προσφορές σε εκδηλώσεις ή στο Πωλητήριο της Πινακοθήκης.

Τώρα τις γιορτές μπορείτε να προσφέρετε πρωτότυπα, εντυπωσιακά, καλλιτεχνικά δώρα στους φίλους και στην οικογένειά σας από το Πωλητήριο της Λεβεντείου Πινακοθήκης.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση