ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Εγκαίνια του νέου αναβαθμισμένου πρατηρίου Petrolina στις Κυβίδες

Άλλο ένα αναβαθμισμένο πρατήριό της εγκαινίασε πρόσφατα η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ

Δελτίο Τύπου

Άλλο ένα αναβαθμισμένο πρατήριό της εγκαινίασε πρόσφατα η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. Το πρατήριο βρίσκεται στις Κυβίδες της επαρχίας Λεμεσού και η αναβάθμισή του έγινε στα πλαίσια εφαρμογής του στρατηγικού προγράμματος αναβάθμισης των πρατηρίων της Εταιρείας.

Τα εγκαίνια του νέου πρατηρίου ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ τέλεσε ο κ. Κωστάκης Λευκαρίτης, Εκτελεστικός Σύμβουλος της Petrolina (Holdings) Public Ltd. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πελάτες, φίλοι και συνεργάτες των πρατηριούχων της Εταιρείας Ευριπίδη και Χριστίνας Ανδρέου, καθώς και στελέχη της ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ. Η πλήρης αναδόμηση και αναβάθμιση του πρατηρίου έγινε με βάση τις τελευταίες ευρωπαϊκές προδιαγραφές σε θέματα ασφάλειας, περιβάλλοντος, λειτουργικότητας και εμφάνισης. Με σεβασμό προς το περιβάλλον και με βάση τους κανονισμούς που ρυθμίζουν την ανάκτηση ατμών βενζίνης, οι αντλίες του πρατηρίου διαθέτουν το σύστημα ανάκτησης ατμών βενζίνης κατά τη διάρκεια του ανεφοδιασμού μηχανοκίνητων οχημάτων (vapour recovery stage ΙΙ).

Το παλιό πρατήριο ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ στις Κυβίδες αποτέλεσε στο παρελθόν μέρος του αρχικού κορμού του δικτύου των πρατηρίων της Εταιρείας στην επαρχία Λεμεσού στα πρώτα της βήματα κατά τη δεκαετία του 1970. Σήμερα, νέο και διαβαθμισμένο, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στους πελάτες του με ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Το πρατήριο εξυπηρετεί τους κατοίκους της περιοχής καθώς και των χωριών Άγιος Αμβρόσιος, Άγιος Θεράπον, Λόφου, Πάχνα, Άρσος, Όμοδος, Μαλλιά, Βάσα, Δορά κ.α.

Το πρατήριο προσφέρει τα τρία καύσιμα κίνησης, διανομή πετρελαίου θέρμανσης και αγροτικού πετρελαίου καθώς και τα υψηλής ποιότητας λιπαντικά eni. Επιπρόσθετα, παρέχει υπηρεσίες όπως έλεγχο λαδιού, μέτρηση πίεσης ελαστικών, είδη περιπτέρου και αξεσουάρ αυτοκινήτου. Επίσης, λειτουργεί αυτόματο πλυντήριο, λιπαντήριο (τεκάλεμιτ) για όλους τους τύπους οχημάτων (σαλούν, εμπορικά, φορτηγά κτλ) και συνεργείο αλλαγής ελαστικών Bridgestone, Firestone, Dayton.

H ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ έχει το μεγαλύτερο δίκτυο πρατηρίων, με 99 πρατήρια παγκύπρια. Στόχος της Εταιρείας είναι να συνεχίσει το πρόγραμμα αναβάθμισης των πρατηρίων της, στοχεύοντας στην καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση