ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέο κατάστημα Public στη Λάρνακα

Είναι το τέταρτο κατάστημα της ελληνικής αλυσίδας στην Κύπρο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το τέταρτο κατάστημα της ελληνικής αλυσίδας Public στην Κύπρο άνοιξε επίσημα στο ιστορικό κέντρο της πόλης του Ζήνωνα, πίσω από την παραλία των Φοινικούδων.Η επένδυση ανήλθε σε 500.000 ευρώ ενώ η εργοδότηση έγινε σε τοπικό επίπεδο.

Το νέο Public βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βύρωνος και Γαλιλαίου. Απλώνεται σε 600 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει όροφο ειδικά διαμορφωμένο για εκδηλώσεις. Η νέα άφιξη στην Λάρνακα αποτελεί το 51ο κατάστημα της εταιρίας συνολικά σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ οι 24 από τους 26 εργαζόμενους και η Διευθύντρια είναι από τη Λάρνακα.

Ο Διευθυντής Κύπρου των Public,κ. Δημήτρης Φιλόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Μετά από την επιτυχημένη πορεία των Public στη Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της λειτουργίας μας και στο κέντρο της Λάρνακας. Αργήσαμε λίγο να έρθουμε εδώ αλλά θα ανταποδώσουμε: παραδίδουμε σήμερα ένα από τα πιο όμορφα καταστήματά μας συνολικά, το οποίο με την παρουσία του όχι μόνο θα δώσει στους κατοίκους απεριόριστες επιλογές τεχνολογίας και ψυχαγωγίας με τη μοναδική αγοραστική εμπειρία Public, αλλά θα συμβάλει σημαντικά στην αναβάθμιση της περιοχής και την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση