ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου από την Trust Ασφαλιστική

Διοίκηση, Προσωπικό, Συνεργάτες και φίλοι της Trust παρευρέθηκαν στη λαμπερή εκδήλωση

Δελτίο Τύπου

Με το μήνυμα «Γιορτές με Ασφάλεια» υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα η Trust Ασφαλιστική.

Σ’ένα ιδιαίτερα εορταστικό κλίμα, Διοίκηση, Προσωπικό, Συνεργάτες και φίλοι της Trust παρευρέθηκαν στη λαμπερή εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου της εταιρείας, στα κεντρικά γραφεία στην είσοδο της Λευκωσίας.

Ο κ. Χρ. Χριστοδούλου, Εκτελεστικός Διευθυντής της Trust, ευχήθηκε σε όλους “ Γιορτές με Ασφάλεια” και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για τη στήριξη τους προς την εταιρεία, με την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Ο Δήμαρχος Αγλαντζιάς κ. Κώστας Κόρτας, ανοίγοντας επίσημα την αυλαία της Χριστουγεννιάτικης περιόδου, ευχήθηκε στη Διεύθυνση και Διοικητικό Προσωπικό της Trust καλή πρόοδο εργασιών ενώ παράλληλα ευχαρίστησε την Εταιρεία για την ενεργή συμβολή της στο Δήμο του οποίου ηγείται.

Το εορταστικό κλίμα της εκδήλωσης, ενισχύθηκε από μουσική με χριστουγεννιάτικες μελωδίες της χορωδίας του Δήμου Αγλαντζιάς, με τη συνοδεία πιάνου ενώ οι παρευρισκομένοι είχαν την ευκαιρία να γευθούν διάφορα Χριστουγεννιάτικα εδέσματα.

Η έκπληξη της βραδιάς, ο Άγιος Βασίλης με το Ξωτικό του, οι οποίοι μοίραζαν δώρα στα παιδιά.

Στόχος της Trust, είναι όπως αυτή η εκδήλωση καταστεί θεσμός, ώστε κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, να διαδίδεται το πνεύμα των Χριστουγέννων, δημιουργώντας ξεχωριστές αναμνήσεις.

Η Trust Ασφαλιστική εύχεται σε όλους Καλά και Ασφαλισμένα Χριστούγεννα!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση