ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο Αδάμος Κοντός νέος Αναπλ.Γενικός Διευθυντής ΑΗΚ

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε στη χθεσινή του συνεδρία το διορισμό του

ΚΥΠΕ

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε στη χθεσινή του συνεδρία το διορισμό του Αδάμου Κοντού στη θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή της ΑΗΚ, όπως υποβλήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΗΚ.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Ενέργειας προς την ΑΗΚ, ο κ. Κοντός αναλαμβάνει καθήκοντα από 1/1/2017, μέχρι την κανονική πλήρωση της θέσης του Γενικού Διευθυντή. Η θέση του Γενικού Διευθυντή με πενταετές συμβόλαιο, αναμένεται να ανοιχθεί, αφού εγκριθεί πρώτα από την Κυβέρνηση.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, το Διοικητικό Συμβούλιο είχε αρχικά ζητήσει την παράταση της θητείας του νυν αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή Αντώνη Πατσαλή, ο οποίο αποχωρεί αύριο από την ΑΗΚ με άδεια μέχρι την αφυπηρέτησή του. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν εγκρίθηκε από την Κυβέρνηση, που προχώρησε στην έγκριση της πρότασης της ΑΗΚ για διορισμό στη θέση του κ. Κοντού.

Ο κ. Κοντός κατείχε μέχρι σήμερα τη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή Δικτύων. Είναι κάτοχος BSc Electrical Engineering, MEng Electrical Engineering του Πανεπιστήμιου της Φλώριδας, PhD του Georgia Institute of Technology, MBA του CIIM, ενώ είναι μέλος του ΕΤΕΚ. Εργάζεται στην ΑΗΚ από το 1990.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση