ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

H Tesla αυξάνει κατά 5% τις τιμές στη Βρετανία λόγω Brexit

Με μια λιτή ανακοίνωση έγινε η ενημέρωση προς τους πελάτες, που δεν πρόλαβαν

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

H Tesla Motors Inc ενημέρωσε με μέιλ τους πελάτες της στην Αγγλία ότι πρόκειται να αυξήσει τις τιμές κατά 5% από τις 15 του Ιανουαρίου και μετά, και όχι στο τέλος της χρονιάς που πέρασε. Όπως η ίδια η εταιρεία εξηγεί, τα οχήματα που θα έχουν γίνει παραγγελία μέχρι τότε και θα έχουν μπει στη διαδικασία παραγωγής μέχρι και τα μέσα του Απρίλη, θα έχουν την ίδια χρέωση με προηγουμένως και πριν την ανατίμηση.

«Λόγω εξαιρετικά μεγάλης ζήτησης, επεκτείναμε την ημερομηνία παραγγελιών κατά δυο εβδομάδες για όσους πελάτες δεν κατάφεραν να οριστικοποιήσουν την παραγγελία τους μέχρι και την 31η του Δεκέμβρη» ανέφερε η ανακοίνωση της εταιρείας.

Σύμφωνα με το Bloomberg, αιτία της αύξησης στη Βρετανία, είναι η διαρκής πτώση της λίρας μετά και το δημοψήφισμα για το Brexit.

Το πλέον περιζήτητο μοντέλο της Τέσλα είναι το Model S, με την τιμή να φτάνει τις 59.900 λίρες και όπως τονίζει το πρακτορείο επικαλούμενο σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η εξοικονόμηση σε καύσιμα και φόρους φτάνει τις 6.500 λίρες στα πέντε χρόνια.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση