ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το παρόν και το μέλλον της κυπριακής Ναυτιλίας

Tο 1ο ετήσιο Capital Link Cyprus Shipping Forum

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στην Λεμεσό πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017 το 1ο ετήσιο Capital Link Cyprus Shipping Forum και πιο συγκεκριμένα στο Columbia Plaza. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ανάδειξη της Κύπρου ως επενδυτικού και επιχειρηματικού προορισμού. Στο συνέδριο θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της Κυπριακής Κυβέρνησης, ανώτερα στελέχη ναυτιλιακών εταιρειών, οικονομολόγοι αλλά και συμμετέχοντες από κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

Θέμα συζήτησης θα είναι η Κύπρος ως ναυτιλιακό κέντρο αλλά και οι χρηματοπιστωτικές και κεφαλαιακές αγορές, θέματα που σχετίζονται με τις γεωπολιτικές εξελίξεις, καθώς και θέματα σχετικά με την τεχνική και εμπορική διαχείριση του στόλου. Kεντρικοί ομιλητές θα είναι ο κ Μάριος Δημητριάδης, Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών & Έργων, ο κ Martin Stopford, μη Εκτελεστικός Πρόεδρος της Clarkson Research Services Ltd και ο κ Zhang Ye, Πρόεδρος του Shanghai Shipping Exchange. Θα ακολουθήσει ακόμη ένα συνέδριο στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017.

Στόχος του συνεδρίου θα είναι η σωστή ενημέρωση μεγάλων αμερικανικών εταιριών και ενδιαφερόμενων επενδυτών για τις ευκαιρίες που προσφέρει σήμερα η Κύπρος όχι μόνο για επενδύσεις, αλλά και για την ανάπτυξη επιχειρηματικών εμπορικών συνεργασιών σε τομείς όπως αυτοί της ναυτιλίας, logistics, ενέργειας, οικονομικών υπηρεσιών, τεχνολογίας και τουρισμου.

Εκεί θα λάβουν μέρος εκ μέρους της κυβέρνησης, o
κ. Χάρης Γεωργιάδης, Υπουργός Οικονομικών, ο κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και ο κ. Μαριος Δημητριάδης, Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων . Το συνέδριο στη Λεμεσό διοργανώνει η Capital Link - Εταιρία συμβούλων Επενδυτικής Επικοινωνίας και Επενδυτικών Σχέσεων με έδρα της την Νέα Υόρκη και με γραφεία σε Αθήνα, Λονδίνο και Όσλο και βασικοί χορηγοί είναι η Κυπριακή Ένωση Πλοιοκτητών και Deloitte. Η διοργάνωση επίσης υποστηρίζεται από το Τμήμα Εμπορικής Ναυτιλίας της Κύπρου, το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο και αλλους φορείς.

Χορηγός επικοινωνίας είναι «Η Καθημερινή»

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X