ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συνεργασία της Renault Sport Racing με ΒΡ και Castrol

Στόχος η πρωτιά στη νέα σεζόν της Formula 1

Δελτίο Τύπου

Η ΒΡ και η Renault Sport Racing ανακοίνωσαν νέα συνεργασία η οποία εντάσσεται στη αναδιαμόρφωση της Reanault Sport Formila One Team σε μια προσπάθεια να επιτευχθεί ο στόχος για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τα επόμενα πέντε χρόνια. ΒΡ και Castrol, θα παρέχουν καύσιμα και λιπαντικά κατά την επερχόμενη σεζόν της Formula 1, η οποία ξεκινάει το Μάρτιο στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

«Η επιστροφή της BP και Castrol, δύο εταιρείες με ισχυρή ιστορία στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, είναι πολύ καλά νέα που φέρνουν νέες ευκαιρίες στην ομάδα μας. Είμαστε περήφανοι που θα είναι συνέταιροι και χορηγοί» ανέφερε ο Τζερόμ Στολ, Πρόεδρος της Renault Sport Racing.

Ο Τουφάν Ερτζινμπιλγιτς, Εκτελεστικός Διευθυντής της BP Downstream σχολίασε πως «Η παρασκευή καυσίμων και λιπαντικών που θα πρωτοπορούν είναι προτεραιότητα για την ΒΡ. Αυτή η συνεργασία δημιουργεί ευκαιρίες για τις ομάδες στη Renault και BP για να εργαστούν μαζί στον υψηλά ανταγωνιστικό κόσμο της Formula 1».

«Με τους νέους κανονισμούς αεροδυναμικής για το 2017 στη Formula 1, η ευαισθησία της ισχύος θα αυξηθεί. Επομένως, τα καύσιμα και τα λιπαντικά μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην απόδοση των οχημάτων» τόνισε ο Συριλ Αμπιτεμπούλ, Managing Director της Renault Sport Racing. «Οι ομάδες στη BP και Castrol είναι ενθουσιασμένες για τις προκλήσεις που προσφέρει η Formula 1 και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τις φιλοδοξίες μας»

BP και Castrol θα είναι μέρος της Renault Sport Formula One Team ως επίσημος προμηθευτής καυσίμων και λιπαντικών με τα προϊόντα BP Ultimate και Castrol EDGE brands. Η τελευταία συνεργασία των δύο εταιρειών ήταν το 1997 όταν η τότε εταιρεία Williams Renault κέρδισε δύο κύπελλα (Formula 1 Constructors Championship και Drivers Championship).

«Το όραμα μας είναι ότι η Renault πρέπει να είναι η καλύτερη ομάδα στη Formula 1 κάτι το οποίο εμείς στη Castrol και στη ΒΡ, νιώθουμε περήφανοι να συμμετέχουμε» είπε ο Mandhir Singh, COO, BP Lubricants. «Η συμμετοχή μας σε αυτό το σημείο σημαίνει ότι μπορούμε να δουλέψουμε μαζί και να βρούμε καινοτόμες λύσεις που θα μας οδηγήσουν στην επιτυχία»

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X