ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Συνέδριο δικτύου Castrol Service Plus στη Λεμεσό

Η Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ και η BP Ελληνική Α.Ε. δημιούργησαν το δίκτυο συνεργείων

Δελτίο Τύπου

Με στόχο τη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών τόσο προς τους αυτοκινητιστές όσο και προς του επαγγελματίες του χώρου της συντήρησης οχημάτων, η Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ και η BP Ελληνική Α.Ε. δημιούργησαν το δίκτυο συνεργείων Castrol Service Plus. Πρόκειται για ένα δίκτυο επιλεγμένων συνεργείων τα οποία θα προσφέρουν ένα ιδιαίτερα επιμελημένο πακέτο υπηρεσιών, με την εγγύηση ποιότητας της Castrol, του κορυφαίου κατασκευαστή λιπαντικών στον κόσμο.

Το περασμένο Σάββατο, 21 Ιανουαρίου έγινε σε παραλιακό ξενοδοχείο της Λεμεσού, το πρώτο Συνέδριο του Δικτύου Συνεργείων Castrol Service Plus στην Κύπρο. Αντιπρόσωποι της BP Ελληνική Α.Ε. και της ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ανέλυσαν στους ιδιοκτήτες των επιλεγμένων συνεργειών τις λεπτομέρειες λειτουργίας του δικτύου συνεργείων Castrol Service Plus και έδωσαν συμβουλές και κατευθυντήριες γραμμές για τη βέλτιστη λειτουργία ενός χώρου συντήρησης οχημάτων που θα ανήκει στο δίκτυο Castrol Service Plus.

Συγκεκριμένα, στην Κύπρο βρέθηκαν ο κ. Ανδρέας Κουτσοχιώνης (Υπεύθυνος Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Νότιας Ευρώπης), ο κ. Φάνης Μαυρουδής (Υπεύθυνος Πωλήσεων για Ελλάδα & Κύπρο) και η κα Ειρήνη Μπούγια (Marketing Activation Manager), οι οποίοι μίλησαν στους επαγγελματίες τόσο για το επίπεδο που πρέπει να έχουν οι προσφερόμενες υπηρεσίες όσο και για την εικόνα ενός χώρου που φέρει την ένδειξη Castrol Service Plus.
«Πιστοποιημένες υπηρεσίες και προϊόντα»

«Το πακέτο του Castrol Service Plus είναι υπηρεσίες και προϊόντα πιστοποιημένα και αναγνωρισμένα από κορυφαίους κατασκευαστές σε αποκλειστική συνεργασία με την Castrol» εξηγεί η κα Μπούγια προσθέτοντας πως «απώτερος σκοπός μας είναι το ίδιο το συνεργείο να βελτιώσει την εικόνα του, από την εξωτερική έως την εσωτερική εμφάνιση, τηρώντας κάποιες προϋποθέσεις».

Ο Brand Manager της Castrol στην Κύπρο κ. Νικόλας Τοφαρίδης εξηγεί ότι «ο ανάδοχος του Castrol Service Plus στην κυπριακή αγορά είναι η Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ. Στην Κύπρο έχουμε επιλέξει, σε αρχικό στάδιο, 30 συνεργεία που θα μπουν στο δίκτυο το οποίο θα προσφέρει στον καταναλωτή τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και το κορυφαίο λιπαντικό που καλύπτει όλες τις προδιαγραφές των μεγαλύτερων κατασκευαστών κινητήρων».

Το δίκτυο Castrol Service Plus έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει σίγουρες, αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις συντήρησης, καθώς είναι αποδεδειγμένο πως η σωστή επιλογή λιπαντικού παίζει καθοριστικό ρόλο στη μακροζωία του κινητήρα.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.castrolserviceplus.gr.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση