ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στο Ντουμπάι παρουσιάστηκε το project Αγία Νάπας

Το έργο αφορά στη μικτή ανάπτυξη οικιστικών και εμπορικών χώρων

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με εξαιρετική ατμόσφαιρα και απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιανουαρίου, στις πολυτελέστατες εγκαταστάσεις του περίφημου Burj Al Arab, στο Ντουμπάι, η παρουσίαση του νέου project της Μαρίνας Αγίας Νάπας που δυναμικά υποστηρίζεται από τον Όμιλο εταιρειών Καραμοντάνη.

Το έργο, σε σχεδιασμό του παγκοσμίως αναγνωρισμένου αμερικάνικου αρχιτεκτονικού γραφείου SmithGroupJJR, που εξειδικεύεται στην κατασκευή παραθαλάσσιων έργων, αφορά στη μικτή ανάπτυξη οικιστικών και εμπορικών χώρων και θα ολοκληρωθεί το 2021. Περιλαμβάνει 190 ευρύχωρα και πολυτελή διαμερίσματα σε δύο εντυπωσιακούς πύργους, 29 πολυτελείς επαύλεις, μαρίνα με δυναμικότητα ελλιμενισμού και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε 600 σκάφη, ναυπηγείο, καθώς και μεγάλο αριθμό επιλεγμένων καταστημάτων και εστιατορίων που θα προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανέσεις στους διαμένοντες και επισκέπτες της Μαρίνας.

Για την προβολή και τη διεξοδική ενημέρωση για το project της Μαρίνας Αγίας Νάπας διαμορφώθηκε ειδικό sales booth στο χώρο της εκδήλωσης το οποίο προσέλκυσε το μεγάλο ενδιαφέρον επενδυτών, αφού πραγματοποιήθηκε σημαντικός αριθμός πωλήσεων.

Στην εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν 600 προσκεκλημένοι από Κύπρο και Αραβικά Εμιράτα, παραβρέθηκε όλη η υψηλή κοινωνία του Ντουμπάι, στελέχη της KPMG Cyprus, Deloitte Cyprus, USB branch Cyprus και πολλοί και σημαντικοί επενδυτές.

Βασικοί ομιλητές στην παρουσίαση του project της Μαρίνας Αγίας Νάπας ήταν ο κ. Naguib Sawiris της Gemini Real Estates Ltd και ο κ. Σταύρος Καραμοντάνης CEO του έργου Αγία Νάπα Μαρίνα, συστατικά μέρη της M.M. Makronisos Marina Ltd, της εταιρείας που δημιουργήθηκε για την υλοποίηση του φιλόδοξου αυτού project.

Η λαμπερή εκδήλωση έκλεισε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχε ο αιγύπτιος pop singer Hamaki, η Santiago band από την Ισπανία, και ο γνωστός μας από τη Μύκονο DJ Θoδωρής Αλεξόπουλος.

Η επιτυχία της εκδήλωσης στο Ντουμπάι ήταν σαφής, όπως σαφές κατέστη το ότι η δημιουργία της Μαρίνας στην Αγία Νάπα θα αναβαθμίσει και θα εμπλουτίσει το τουριστικό προϊόν όχι μόνο της Κύπρου, αλλά και όλης της γεωγραφικής περιοχής.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση