ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η ΕΠΟΕΤ θέλει να αποσυνδεθεί η Cyta από τη Cyta Hellas

Προβληματική χαρακτηρίζει την κατάσταση της θυγατρικής με δυνητικούς κινδύνους στη μητρική

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την αποσύνδεση της Cyta Κύπρου από τη Cyta Hellas απαιτεί η ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ – ΣΕΚ), όπου κάνει λόγο για προβληματική κατάσταση της Cyta Hellas που είναι δυνατόν να αποτελέσει σοβαρό κίνδυνο για τη Cyta.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως κατά τη Συνεδρία της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής στις 30 Ιανουαρίου, για τον προϋπολογισμό της Cyta για το 2017, επιβεβαιώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο η ανάγκη να προχωρήσει τάχιστα η Cyta Κύπρου σε αποξένωση από τη Cyta Hellas.

«Είναι ξεκάθαρο ότι η προβληματική κατάσταση της Cyta Hellas είναι δυνατόν να αποτελέσει σοβαρό κίνδυνο για την Cyta. Ιδιαίτερα σε μια περίοδο κατά την οποία, συλλογικά και σοβαρά, θα πρέπει να εργαστούμε για τον εκσυγχρονισμό του Οργανισμού» σημειώνεται.

«Η ΕΠΟΕΤ (ΟΗΟ – ΣΕΚ) τονίζει και παράλληλα απαιτεί για ακόμη μια φορά όπως το πλέον ωφέλιμο για τη μητρική Cyta Κύπρου είναι να αποσυνδεθεί από την Cyta Hellas, μια αφαιμάσσουσα θυγατρική εταιρεία, έτσι ώστε να μπορέσει να προχωρήσει ακόμη πιο μπροστά, μεγαλώνοντας την αξία του Οργανισμού χωρίς βαρίδια» υπογραμμίζεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση