ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

O Άλεξ Μουρατιάν αναλαμβάνει Διευθ. Πωλήσεων και για την SAP Ελλάδας

Διατηρεί την θέση και την έδρα του στην Κύπρο

Δελτίο Τύπου

Με γνώμονα την μέχρι σήμερα επιτυχημένη πορεία του ως Διευθυντής Πωλήσεων στην κυπριακή και μαλτέζικη αγορά η διοίκηση της SAP Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας έχει αναθέσει στον Άλεξ Μουρατιάν την θέση Διευθυντή Πωλήσεων και για την Ελλάδα. Η διοικητική αυτή αλλαγή τίθεται σε άμεση εφαρμογή, προκειμένου η εταιρεία να αξιοποιήσει την υπάρχουσα δυναμική και να επιταχύνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα για το 2017.

Έχοντας ως καθοριστικό στόχο την απρόσκοπτη και ομαλή λειτουργία της SAP στην Κύπρο και σε σχέση με τις καθημερινές ανάγκες για προσφορά υπηρεσιών τόσο προς τους πελάτες όσο και τους συνεργάτες της, η εταιρεία ανέθεσε στο Πέτρο Παπακώστα, Business Development Specialist, τη διεκπεραίωση των καθημερινών δραστηριοτήτων της εταιρείας καθώς επίσης και το προγραμματισμό για θέματα new business development.

“Πρόκειται για μια τιμητική εξέλιξη όσον αφορά τη προσωπική μου πορεία στη SAP αλλά είναι ταυτόχρονα και το αποτέλεσμα της άψογης συνεργασίας που είχα τα τελευταία 10 χρόνια με τους πελάτες, τους συνεργάτες και τους συναδέλφους της SAP τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Στόχος μου είναι να μεταφέρω γνώση και εμπειρίες και να συμβάλω μέσα από τη νέα μου θέση στην εκπλήρωση των στρατηγικών στόχων της εταιρείας, των πελατών μας και των συνεργατών μας” δήλωσε ο Άλεξ Μουρατιάν αναλαμβάνοντας τα νέα του καθήκοντα.

Ο Άλεξ κατέχει πτυχίο BEng (Hons) στο Civil Engineering with Computing και μεταπτυχιακό MSc στο Management από το Surrey University. Ξεκίνησε την καριέρα του σε διεθνείς κορυφαίους οργανισμούς πληροφορικής με έδρα το Λονδίνο. Από τον Αύγουστο του 2006 διαχειρίζεται το δίκτυο της SAP Κύπρου, το οποίο σήμερα περιλαμβάνει πέραν των 500 πελατών, καθώς επίσης και το οικοσύστημα των εξουσιοδοτημένων SAP συνεργατών με πέραν των 100 επαγγελματιών νέας γενιάς. Τον Απρίλιο του 2014 ανέλαβε την διαχείριση και για την Μάλτα.

Ο Πέτρος εντάχθηκε το 2014 για πρώτη φορά στο δυναμικό της SAP στην Ελβετία, ενώ πιο πριν εργάζονταν στη Nokia με βάση το Μόναχο της Γερμανίας. Το 2015 μετακόμισε στο Σαν Φρανσίσκο μέσα στα πλαίσια του προγράμματος εκπαίδευσης του SAP Academy for Presales. Από τον Ιανουάριο του 2016 βρίσκεται μόνιμα στην Κύπρο αναλαμβάνοντας τη θέση του Cloud and Platform Solution Specialist για Κύπρο και Μάλτα. Eίναι απόφοιτος (MEng) του τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) από το University of Nottingham στο τομέα του Sustainable Energy Engineering.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση