ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

H PwC ένα από τα ισχυρότερα brands στον κόσμο

Η PwC διατηρεί τη θέση της ως o υπ’αριθμόν ένα οργανισμός επαγγελματικών υπηρεσιών

Δελτίο Τύπου

Η PwC διατηρεί τη θέση της ως o υπ’αριθμόν ένα οργανισμός επαγγελματικών υπηρεσιών κι ένα από τα δέκα ισχυρότερα brandsστον κόσμο, σύμφωνα με το Δείκτη «BrandFinance 2017».

Ο Δείκτης «BrandFinance» είναι μια ετήσια εκτίμηση της αξίας του brandπέραν των 500 από τις πιο γνωστές επιχειρήσεις στον κόσμο. Για έβδομη συνεχή χρονιά, ηPwC έχει εξασφαλίσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία (ΑΑΑ+) με το brandτης ναέχει αξιολογηθεί ως «εξαιρετικά ισχυρόκαι με ορθή διαχείριση».

Από το 2007, η PwC κατατάσσεται ανάμεσα στα 100 πρώτα παγκόσμια brands και ανάμεσα στα κορυφαία ονόματα του κλάδου «εμπορικών υπηρεσιών», παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό από τους κλάδους της τεχνολογίας και της κατανάλωσης.

Η αξιολόγηση εστιάζει σ’ένα φάσμα δεικτών μέτρησης που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την αναγνωρισιμότητα του ονόματος, την ικανοποίηση και τις συστάσεις, τις οικονομικές επιδόσεις και εσωτερικές επενδύσεις, το μερίδιο αγοράς και τα έσοδα. Μελετά επίσης την εταιρική ευθύνη, τη διακυβέρνηση και τις απόψεις των stakeholders. Στη συνέχεια, οι οργανισμοί αξιολογούνται συγκριτικά με τους ανταγωνιστές τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι ηPwC έχει επιτύχει την υψηλότερη κατάταξη και βαθμολογία ανάμεσα στους κυριότερους ανταγωνιστές της στον κλάδο.

Ο IanDuncan, Διευθύνων Σύμβουλος του GlobalBrand της PwC, δήλωσε σχετικά«Ο Δείκτης ‘BrandFinance’ είναι μια ανεξάρτητη αξιολόγηση που επιβεβαιώνει τη δύναμη του ονόματος της PwC. Το γεγονός ότι έχουμε διατηρήσει μια θέση στην πρώτη δεκάδα των ισχυρότερων ονομάτων σε μια περίοδο που οι οργανισμοί τεχνολογίας συνιστούν απειλή για τα παραδοσιακά brands αποτελεί ένδειξη των ισχυρών θεμελίων του οργανισμού μας, που αναπτύσσεται στηριζόμενος στους ανθρώπους του, την ποιότητα και τις υπηρεσίες του».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
PwC

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση