ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Προγράμματα Κοινωνικής Ευθύνης από την Aristo Developers

Έχει σχεδιάσει και προγραμματίσειγια το 2017 μια σειρά από ενέργειες και δράσεις

Δελτίο Τύπου

Ο όμιλος εταιρειών Aristo Developers, με περισσότερα από 37 χρόνια επιτυχημένης δραστηριοποίησης στον τομέα των ακινήτων αποδεικνύει περίτρανα, για άλλη μια φορά, την προσφορά του προς κοινωνία στηρίζοντας έμπρακτα τους ευαίσθητους τομείς της παιδείας, της υγείας, της προστασίας του περιβάλλοντος, του πολιτισμού και του αθλητισμού, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του τόπου μας όλων των γενεών.

Έχοντας συνεισφέρει τα μέγιστα στην οικονομική ευημερία της χώρας μας μέσα από την διαχρονική προσφορά εκατοντάδων θέσεων εργασίας η Aristo Developers θέτει για άλλη μια φορά την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της.

Συγκεκριμένα η εταιρεία έχει σχεδιάσει και προγραμματίσει προς υλοποίηση για το 2017 μια σειρά από ενέργειες και δράσεις εξασφαλίζοντας την αρμονική ανάπτυξη του Ομίλου σε συνάρτηση με τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας του νησιού μας.

Οι εν λόγω δραστηριότητες θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:

• Συμμετοχή, Οργάνωση και Στήριξη Φιλανθρωπικών, Πολιτιστικών, Αθλητικών και Εκπαιδευτικών Εκδηλώσεων
• Περιβαλλοντικές Ενέργειες (Ανακύκλωση, Δεντροφυτεύσεις, Πράσινη Ανάπτυξη κτλ)
• Κοινωνική Συνεισφορά (Εθελοντισμός, Αιμοδοσία, Χορηγίες κτλ)

Το συγκεκριμένο πλάνο ενεργειών θα κοινοποιείται σε τακτά χρονικά διαστήματα στο ευρύ κοινό προσκαλόντας όλους τους ενδιαφερομένους για την ενίσχυση των δράσεων με την συμμετοχή τους.

HAristoDevelopers συνεχίζει την ηγετική της πορεία βασιζόμενη στις ίδιες αρχές και αξίες πάνω στις οποίες οικοδομήθηκε, εδραιώθηκε και συνεχίζει να εξελίσσεται με δυναμισμό.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X