ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Με 68,4 εκατ. στην Ακτωρ Α.Ε. τα έργα στον Αστέρα

Ανακαίνιση και ανάπλαση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Ακτωρα στη Βουλιαγμένη

Kathimerini.gr

Την Ακτωρ Α.Ε επέλεξε η Αστήρ Παλάς,συμφερόντων AGC Equity Partners, για την ανακαίνιση και ανάπλαση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος στη Βουλιαγμένη.

Ημερομηνία παράδοσης του έργου προσδιορίστηκε η 24η Απριλίου του 2018 καθώς το νέο management του αστέρα επιδιώκει το ξενοδοχείο να είναι πλήρως λειτουργικό για τη διεθνή έκθεση «Ποσειδώνια 2018», όποτε και παραδοσιακά λειτουργεί με 100% πληρότητα και υψηλά περιθώρια κέρδους.

Η επιλογή του Ακτωρα έγινε μεταξύ 4 υποψηφίων αναδόχων Κατασκευαστικών (J&P Αβαξ, ΓΕΚ Τερνα, Δομοτεχνική και Intrakat) που είχαν προσκληθεί προς τούτο από τον επενδυτή. Το συμφωνηθέν ποσό με την επιλεχθείσα εταιρία για τον προϋπολογισμό του έργου είναι τα 68,4 εκατ. ευρώ.

Το έργο, project manager του οποίου είναι η αμερικανική Hill International, αφορά κυρίως την αναβάθμιση των δύο υπαρχόντων ξενοδοχείων και των bungalows, την κατεδάφιση του εκτός λειτουργίας ξενοδοχείου Αφροδίτη, τη δημιουργία πάρκου αναψυχής στο νότιο άκρο της χερσονήσου, τη μεγέθυνση και ανάπτυξη της μαρίνας, αλλά όχι και την κατασκευή των 13 πολυτελών παραθεριστικών κατοικιών.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X