ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

H SAP Ηγέτης στην αποτελεσματική διαχείριση εκπαίδευσης και απόδοσης

To Forrester Waves αξιολογεί τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες

Δελτίο Τύπου

Oι λύσεις SAP Success Factors κατέλαβαν ηγετική θέση στην έρευνα Forrester Research Inc.’s “The Forrester Wave™: Learning and Performance Management, Q4 2016.” Η συγκεκριμένη διάκριση της λύσης SAP Success Factors έγινε με βάση τις προσφερόμενες υπηρεσίες της, καθώς και την στρατηγική παρουσία της στην αγορά.

To Forrester Waves αξιολογεί τα δυνατά σημεία και τις αδυναμίες των πιο σημαντικών υπηρεσιών εκπαίδευσης και απόδοσης, με βάση το cloud, που προέρχονται από προμηθευτές software για HR. Οι λύσεις της SAP Success Factors που περιλαμβάνονται στην ανάλυση, ήταν οι λύσεις εκπαίδευσης (Learning), απόδοσης και στόχων (Performance and Goals), καθώς και οι λύσεις διαδοχής και ανάπτυξης (Succession and Development).

“Oι λύσεις SAP Success Factors κατέχουν ηγετική θέση στον τομέα της αποδοτικότητας (performance management), σημείωσε η Claire Schooley, principal analyst at Forrester στην μελέτη. “Το SAP Success Factors προσφέρει ένα πρωτοποριακό για την αγορά, ολοκληρωμένο πρόγραμμα αποδοτικότητας και εκπαίδευσης. Το Open Content Network παρέχει στους χρήστες εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο το οποίο έχει αναπτυχθεί για χρήση τόσο από καταναλωτές, όσο και σε εταιρικό επίπεδο. Οι λύσεις Success Factors βλέπουν το μέλλον της αποδοτικότητας ως μια συνεχή διαδικασία μέσα από το ειδικό εργαλείο CPM (Continuous Performance Management). Τα προϊόντα υποστηρίζονται και μέσω συσκευών κινητής, περιλαμβάνοντας δυνατότητα αναζήτησης, η οποία βοηθά τους χρήστες να βρουν επίσημο ή ανεπίσημο περιεχόμενο που ενδεχομένως αναζητούν και προϊόντα με προσαρμόσιμη διεπαφή για τον χρήστη. Οι πελάτες είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με τις ολοκληρωμένες δυνατότητες και την ευελιξία του προϊόντος.»

“Η μελέτη Forrester Wave αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες μας” σχολίασε ο Mike Ettling, president of SAP Success Factors. “Καθώς οι επιχειρήσεις βρίσκονται μπροστά σε σημαντικές αλλαγές όσον αφορά την ίδια την εργασία, η οποία αναμένεται να είναι πολύ διαφορετική τα επόμενα πέντε χρόνια, είναι σημαντικό να κατανοήσουν πως μπορούν να υποστηρίξουν την ανάπτυξη των ανθρώπων τους.” Σε εποχές σημαντικών αλλαγών, η ανάπτυξη των εργαζομένων απαιτεί πρόσβαση σε σύγχρονες, εύκολες στη χρήση εφαρμογές για κινητές συσκευές οι οποίες απλοποιούν και βελτιώνουν τον τρόπο που δουλεύουμε. Για να ανταποκριθούμε σε αυτή τη νέα πραγματικότητα αξιοποιούμε συνεχώς τη διαχείριση της γνώσης και της απόδοσης με έμφαση στις εξατομικευμένες ανάγκες των εργαζομένων.”

H Lauri Lipka, vice president of Global Human Resources στην AGCO Corporation, εξηγεί γιατί επέλεξαν τις λύσεις SAP Success Factors: “Χρειαζόμασταν έναν συνεργάτη που θα μπορούσε να μας παρέχει ένα έξυπνο σύστημα HR με στόχο την βελτιστοποίηση των δυνατοτήτων διαχείρισης της αποδοτικότητας, εκπαίδευσης και διαδοχής, ώστε να εξασφαλίσουμε καλύτερες διαδικασίες προσλήψεων, εκπαίδευσης, ανάπτυξης και διατήρησης. Οι λύσεις SAP Success Factors δημιουργούν το υπόβαθρο για ένα ολοκληρωμένο, στρατηγικό πρόγραμμα διαχείρισης ταλέντων, που θα εξασφαλίσει τη διατήρηση των πιο ταλαντούχων συνεργατών και θα μειώσει το χρόνο που καταναλώνεται στις διαδικασίες διαδοχής κατά 90%.”

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
SAP

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση