ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στις 23 Μαρτίου ανοίγει τις πόρτες του το Armani Exchange

Το πρώτο κατάστημα στο Mall of Cyprus

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το πρώτο κατάστημα Armani Exchange ανοίγει τις πύλες του και επίσημα στην Κύπρο, κάτω από την ομπρέλα του Ermes Group.

Τα εγκαίνια του καταστήματος θα γίνουν στην Πέμπτη 23 Μαρτίου στις 18:00 το απόγευμα στο The Mall of Cyprus στη Λευκωσία.

Το διεθνές brand θα διαθέτει συλλογή από όλα τα απαραίτητα στοιχεία που περιλαμβάνονται σε κάθε σύγχρονη γκαρνταρόμπα όπως ρούχα, υποδήματα, κοσμήματα, τσάντες.

Who is who

Η A | X Armani Exchange ξεκίνησε το 1991 στις ΗΠΑ, ενώ διαθέτει προϊόντα μόδας - Lifestyle και στοχεύει να είναι το πιο προσιτό εμπορικό σήμα Armani (στρατηγική χαμηλού κόστους).

Σε μια προσπάθεια επιτάχυνσης ανάπτυξης της νεοσυσταθείσας γραμμής της, η Giorgio Armani συν-ίδρυσε την κοινή επιχείρηση Presidio Holdings Ltd το 2005, μαζί με την Como Holdings, την εταιρεία που ανήκει στον μεγιστάνα από τη Σιγκαπούρη, Ong Beng Seng. Η τελευταία κατείχε από το 1994 την άδεια παραγωγής και διανομής για το Α | X Armani Exchange στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, την κεντρική και τη νότια Αμερική και την ανατολική Ασία.

Αρχικά, η ιταλική εταιρεία κατείχε το 25% της Presidio Holdings, ενώ το υπόλοιπο 75% ήταν στα χέρια της Como Holdings. Η Giorgio Armani δεν είχε σχέση με το εν λόγω εμπορικό σήμα αρχικά, εκτός από το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες, χρησιμοποιούσαν το όνομα «Armani». Το 2008, ο Giorgio Armani απέκτησε επιπλέον 25% της επιχείρησης. Το 2014, απέκτησε το υπόλοιπο 50% εξασφαλίζοντας την πλήρη ιδιοκτησία της μάρκας, η οποία έχει 270 καταστήματα και περισσότερους από 3.000 εργαζόμενους.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση