ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Χρυσό Ermis Award στη διαφημιστική εταιρία ΓΝΩΜΗ

Για τηλεοπτικές διαφημίσεις της CYTAMOBILE-VODAFONE

Γνώμη και Cytamobile-Vodafone ΚΟΥΦΟ-βράζουν από χαρά, για τη χρυσή βράβευση της σειράς διαφημιστικών ταινιών της SO EASY PAY AS YOU GO, στην επίσημη τελετή των Ermis Awards στις 14 Μαρτίου 2017 στην Αθήνα.

Πρόκειται για μία τεράστια επιτυχία για την Κυπριακή συμμετοχή, αφού ανταγωνίστηκε κολοσσούς στον χώρο της διαφήμισης στην Ελλάδα.

Τα Ermis Awards, που διοργανώνονται κάθε χρόνο από την Ένωση Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος, είναι ο μοναδικός, αυτή τη στιγμή, θεσμός βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ αποτελούν το κορυφαίο γεγονός του κλάδου διαφήμισης και επικοινωνίας στις δύο χώρες.

Ένας ενθουσιώδης σχολιαστής σκακιστικών αγώνων, ένας καθηγητής που αγαπάει τη ραπ, κι ένας προπονητής… πολύ ψηλός, πρωταγωνιστές των ταινιών με concept «ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΥΦΟ», διαγωνίστηκαν στη δύσκολη κατηγορία Ermis AD, Διαφημιστικές ταινίες, Σειρά έργων και κατάφεραν να ξεχωρίσουν παρά τον έντονο ανταγωνισμό. Η «κουφή» τριάδα πέτυχε και έφερε στη Γνώμη, στη Cytamobile-Vodafone και στην Κύπρο, το βραβείο που σηματοδοτεί μία από τις μεγαλύτερες διακρίσεις στον τομέα της Επικοινωνίας.

Και επειδή, «it takes more to tango», το ERMISGOLD αποτελεί το επιστέγασμα μιας εξαιρετικής συνεργασίας ανάμεσα σε Gnomi Communication Consultants, Cytamobile-Vodafone και Cube Productions με σκηνοθέτη τον Κώστα Μαρούδη.

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X