ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Nέο κατάστημα της ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ στη Λακατάμια

Καλύπτει έκταση 1.800τμ και αναμένεται να κάνει αισθητά ταχύτερη την εξυπηρέτηση

Δελτίο Τύπου

Τους πρώτους του πελάτες υποδέχθηκε τη Δευτέρα, 20 Μαρτίου το νέο κατάστημα ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ στη Λακατάμια, το οποίο αντικαθιστά το υφιστάμενο κατάστημα της εταιρείας στο Στρόβολο (πάροδος λεωφόρου Τσερίου), το οποίο εξυπηρετούσε το κοινό μέχρι και τη περασμένη βδομάδα.

Πρόκειται για μια επιβλητική κατασκευή η οποία αποπνέει δυναμισμό και εντυπωσιάζει τον επισκέπτη εξωτερικά, ενώ οι σύγχρονοι χώροι και η μοντέρνα αισθητική στο εσωτερικό κάνουν το κατάστημα πιο λειτουργικό και ελκυστικό. Είναι πολύ μεγαλύτερο από το προηγούμενο, καθώς καταλαμβάνει έκταση 1.800τμ και διαθέτει άνετο χώρο στάθμευσης. Το αρχιτεκτονικό σχέδιο έχει επιμεληθεί η γνωστή εταιρεία Demades Design.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην οδό Θεόφιλου Γεωργιάδη 10Α, κοντά στα φώτα του αεροδρομίου Λακατάμιας (τηλέφωνο επικοινωνίας 22325010). Η τοποθεσία δεν επιλέχθηκε τυχαία, καθώς από το νέο κατάστημα θα εξυπηρετούνται ταχύτερα οι επαγγελματίες της νοτιοδυτικής Λευκωσίας αλλά και των περιχώρων.

Με να μεγάλο στόλο πέραν των εκατό οχημάτων και μέσω επτά καταστημάτων, η ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ εφοδιάζει καθημερινά εκατοντάδες σημεία παγκύπρια, κρατώντας την Κύπρο σε κίνηση. Μέσω του νέου καταστήματος στη Λακατάμια η εξυπηρέτηση δεκάδων επαγγελματιών γίνεται καθημερινά συντομότερη.

Η Χρ. Καποδίστριας & Υιοί Λτδ είναι ο μεγαλύτερος εισαγωγέας αναλώσιμων για αυτοκίνητα στην Κύπρο, αντιπροσωπεύοντας ορισμένους από τους πιο σημαντικούς κατασκευαστές ανταλλακτικών, λιπαντικών και ελαστικών στον κόσμο. Πρόκειται παράλληλα για μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Κύπρο, η οποία αναβαθμίζεται και επεκτείνεται με σταθερό ρυθμό. Το νέο κατάστημα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο της ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ, μετά το κεντρικό στο Καϊμακλί. Η εταιρεία διαθέτει συνολικά επτά καταστήματα, Κέντρο Τεχνολογίας της Robert Bosch, Τμήμα Ελαστικών και Κέντρο Λιπαντικών & Εργαλείων.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση