ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

H OEB στηρίζει την εκστρατεία Let’s do it Cyprus

Είναι ίσως η μεγαλύτερη εθελοντική εκστρατεία που γίνεται στην Kύπρο

Δελτίο Τύπου

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) δηλώνει έμπρακτα την υποστήριξη της στην εκστρατεία Let’s do it! Το Let’s do it Cyprus είναι ίσως η μεγαλύτερη εθελοντική εκστρατεία που γίνεται στην Kύπρο, όπου συμμετέχουν περισσότεροι από 25.000 εθελοντές, οι οποίοι θέλουν να περάσουν το μήνυμα της αλλαγής ως προς την περιβαλλοντική συμπεριφορά.

Η 5η Παγκύπρια Εκστρατεία Καθαρισμού Let’s Do It! Cyprus «ΚαθαρίΖΩ την Κύπρο» διοργανώνεται από το Εθελοντικό Δίκτυο Κύπρου Together Cyprus υπό την Αιγίδα και συνδιοργάνωση της Επιτρόπου Περιβάλλοντος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το Let’s do it ξεκίνησε το 2008, στην Εσθονία, όπου μία ομάδα των 50 χιλιάδων εθελοντών, ενώνοντας το πάθος τους για το περιβάλλον, κατόρθωσαν να καθαρίσουν την χώρα τους σε 1 μέρα. Το Let’s Do It, πολύ γρήγορα, εξαπλώθηκε σε 113 χώρες στον κόσμο και ένωσε πέραν των 16 εκατομμυρίων πολιτών, οι οποίοι αφιερώνουν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους, ώστε να δώσουν το παράδειγμα «δεν ρυπαίνω», «σέβομαι το περιβάλλον».

Η ΟΕΒ θα συμμετέχει φέτος στην εκστρατεία Let’s do it, την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 και ώρα 10.00 πμ. Καλεί όλα τα Μέλη να δείξουν την ευαισθησία τους στο περιβάλλον, συμμετέχοντας στην ομάδα της ΟΕΒ, η οποία θα συναντηθεί έξω από την Πύλη Αμμοχώστου στην εντός των τειχών Λευκωσία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση