ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το The Mall of Engomi και ο ΟΝΕΚ ενημερώνουν τους μαθητές για το άγχος

Ενημερωτικό σεμινάριο για τους μαθητές της Γ’ Τάξης Λυκείου

Δελτίο Τύπου

Το The Mall of Engomi, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου (ΟΝΕΚ), διοργάνωσαν ενημερωτικό σεμινάριο για τους μαθητές της Γ’ Τάξης του Λυκείου Αρχαγγέλου «Απόστολου Μάρκου» σχετικά με τη Διαχείριση Άγχους και Χρόνου, την Παρασκευή 17 Μαρτίου.

Στην εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στο χώρο του εμπορικού κέντρου συμμετείχαν εξειδικευμένοι επιστήμονες του ΟΝΕΚ που παρείχαν χρήσιμες συμβουλές στους μαθητές για την καλύτερη διαχείριση του χρόνου τους, αλλά και τεχνικές απαλλαγής από το άγχος.

Η συζήτηση στηρίχθηκε στο πρόγραμμα Ψυχοκοινωνικής Ενδυνάμωσης Νέων, «Μικρή Άρκτος» του ΟΝΕΚ που δίνει έμφαση σε θέματα που επηρεάζουν την καθημερινότητά των νέων. Οι μαθητές με τη σειρά τους είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε βιωματικά εργαστήρια και ποικίλες διαδραστικές ασκήσεις, οι οποίες βοηθούν στην πολύωρη καθημερινή μελέτη για την προετοιμασία των εξετάσεών τους. Στο τέλος του σεμιναρίου ακολούθησαν ασκήσεις χαλάρωσης.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο εκπαιδευτικών δράσεων που έχουν προγραμματιστεί από το The Mall of Engomi για το 2017.

Το The Mall of Engomi αποτελεί τον κεντρικό πολυχώρο για τις περιοχές της δυτικής Λευκωσίας. Προσφέρει ασύγκριτη εμπειρία ψωνίσματος με ποικιλία καταστημάτων, εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες καταναλωτές και συμβάλλει με σειρά δραστηριοτήτων στη ζωή της τοπικής κοινωνίας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X