ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέες πτήσεις αναβαθμίζουν το Διεθνές Αεροδρόμιο Πάφου

192 προγραμματισμένες πτήσεις την εβδομάδα

Δελτίο Τύπου

Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Πάφου βρίσκεται μόλις 6 χιλιόμετρα από την πόλη της Πάφου, και παρέχει πρόσβαση σε δημοφιλή θέρετρα όπως η Κάτω Πάφος, ο Κόλπος των Κοραλλίων, το Λατσί, τοΠισσούρι, η Λεμεσός και τα ορεινά θέρετρα των Πλατρών και του Τροόδους.

Με το νέο τερματικό σταθμό και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του, τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που παρέχει, το νέο δρόμο (τεσσάρων λωρίδων) που συνδέει το αεροδρόμιο και την Πάφο και την άμεση εξυπηρέτηση με λεωφορεία από και προς όλες τις πόλεις της Κύπρου ανακοίνωσε επίσημα αυτές τις μέρες 192 προγραμματισμένες πτήσεις την εβδομάδα (συν πολλές άλλες ναυλωμένες πτήσεις) για το φετινό καλοκαίρι από και προς διάφορους προορισμούς.

Οι εγκαταστάσεις του αεροδρομίου είναι σε θέση να εξυπηρετούν μέχρι και 3 εκατομμύρια επιβάτες ετησίως και μπορούν να εξασφαλίσουν ότι όλοι οι επιβάτες θα λαμβάνουν αποτελεσματικές υπηρεσίες σ’ ένα σύγχρονο και μοντέρνο κτίριο αφίξεων και αναχωρήσεων.

Ο κ. Μιχάλης Μεταξάς, στέλεχος του τμήματος Μάρκετινγκ της Leptos Estates, δήλωσε ότι το υγιεινό κλίμα και οι φυσικές ομορφιές της Πάφου, καθώς και ο αρχαιολογικός της πλούτος και η παραδοσιακή φιλοξενία των ανθρώπων της, κάνουν την όλη περιοχή ιδανική για διακοπές, για μόνιμη κατοικία ακόμη για προορισμό συνταξιοδότησης. Η Πάφος προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία καταλυμάτων για διακοπές και απευθύνεται για όλους τους προϋπολογισμούς των επισκεπτών της. Η Πάφος επίσης σαν Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017 με τις διάφορες δραστηριότητες και εκδηλώσεις που έχει, είναι σίγουρο ότι θα αυξήσει τις αφίξεις στο αεροδρόμιο της Επαρχίας από πολλούς νέους αλλά και παλιούς προορισμούς.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση