ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Τράπεζα Κύπρου και φέτος στην ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ

Δημιουργία και στήριξη του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου

Δελτίο Τύπου

Η Τράπεζα Κύπρου στηρίζει διαχρονικά και έμπρακτα τη μάχη ενάντια στον καρκίνο, με τη μεγαλύτερη δωρεά στην κυπριακή κοινωνία, τη δημιουργία και στήριξη του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου, ενώ συνεισφέρει έμπρακτα και διαχρονικά στο έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και του Κέντρου Ανακουφιστικής Θεραπείας «Αροδαφνούσα», συμμετέχοντας στη μεγαλύτερη φιλανθρωπική εκδήλωση του έτους, την Πορεία Χριστοδούλας.

Τα Κέντρα Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» και «Ευαγόρειο», οι Υπηρεσίες Κατ’ οίκον φροντίδας, Ψυχοκοινωνικής στήριξης, Μεταφοράς Ασθενών και όλες οι υπόλοιπες υποστηρικτές υπηρεσίες θα συνεχίσουν να προσφέρονται δωρεάν στους καρκινοπαθείς με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σε όλα τα στάδια της ασθένειας τους.

Μιλώντας σήμερα σε διάσκεψη Τύπου με την ευκαιρία της 42ης Πορείας Χριστοδούλας, ο Δρ Χριστόδουλος Πατσαλίδης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου αναφέρθηκε στη στήριξη που παρέχει διαχρονικά η Τράπεζα Κύπρου στο έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου επισημαίνοντας πως «ο καθένας από μας βάζει τη δική του σφραγίδα και το δικό του μικρό λιθαράκι στα ζητήματα που σχετίζονται με τον καρκίνο, γιατί όλοι μας ως κοινωνία, από όποιο βήμα κι αν υπηρετούμε, έχουμε υποχρέωση να εργαζόμαστε όχι μόνο για τα θέματα των αρμοδιοτήτων μας αλλά και για ζητήματα που αφορούν στην κοινωνία και ιδιαίτερα την υγεία του».

«Η Τράπεζα Κύπρου και ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου καλεί το κοινό που επιδεικνύει ιδιαίτερες ευαισθησίες στα θέματα του καρκίνου να συμμετάσχει και να στηρίξει και φέτος «ΤΗ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ». Γιατί η κάθε μάχη για τον καρκίνο είναι και δική σου μάχη, είναι μάχη του φίλου, του αδελφού, του συντρόφου, του γείτονά σου. Μπορείς και εσύ να βοηθήσεις, έστω και με μια μικρή συμβολική συνεισφορά», τόνισε.

Σε χαιρετισμό της στη Διάσκεψη Τύπου η Εκτελεστική Διευθύντρια του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου κα Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε στο έργο του Συνδέσμου και ανακοίνωσε ότι βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο του σχεδιασμού η επέκταση του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» για να μπορεί να φιλοξενεί σχεδόν τους διπλάσιους καρκινοπαθείς. Επίσης ανέφερε πως στόχος είναι σύντομα να μετατραπεί και το «Ευαγόρειο» Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας στη Λεμεσό σε πλήρες κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας με τη δυνατότητα 24-ωρης περίθαλψης.

Τέλος, εξέφρασε τη βαθιά εκτίμηση στην Τράπεζα Κύπρου που ως διαχρονικός χορηγός του Συνδέσμου έχει προσφέρει πολλά στον τόπο μας στον τομέα του καρκίνου. «Στήριξε και στηρίζει τη μάχη ενάντια στον καρκίνο ουσιαστικά και δυναμικά», κατέληξε.

Καλούμε όλους την Πέμπτη 6 Απριλίου, 2017, να στηρίξουμε τον Παγκύπριο Έρανο όπου, μέσω 40 και πλέον περιπτέρων, εκατοντάδες εθελοντές, φοιτητές και μαθητές, με τις γνωστές κίτρινες φανέλες και τα καπελάκια της Πορείας, θα μαζεύουν εισφορές από το κοινό.

Αποκορύφωμα των εκδηλώσεων θα είναι οι Πορείες που θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις πόλεις της Κύπρου την Κυριακή 9 Απριλίου καθώς και η φιλανθρωπική ολοήμερη εκδήλωση «Join the Battle», στο Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου την ίδια μέρα.

Οι τρόποι εισφοράς προς τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου είναι οι εξής:
• Ηλεκτρονικές Εισφορές στο www.stimaxi.com.cy
• Μέσω Quick-Pay application της Τράπεζας Κύπρου με τον κωδικό DON-967073
• Μέσω SMS (για συνδρομητές CYTA) στο 7060: CAS 5 για εισφορές €5, CAS 3 για εισφορές €3, CAS 1 για εισφορές €1

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X