ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:09
 

Αφιερωμένο στο Πάφος 17 το νέο συλλεκτικό μπουκάλι της Coca-Cola

Για πρώτη φορά το πιο διάσημο μπουκάλι στον κόσμο έχει κυπριακό «χρώμα»

Δελτίο Τύπου

Γνωρίζαμε ότι οι Α/φοι Λανίτη και η Coca-Cola είναι οι αποκλειστικοί χορηγοί του προγράμματος εθελοντών της διοργάνωσης της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος 2017. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο μεγάλες εταιρείες επιβεβαιώνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο στο νησί. Το εντυπωσιακό νέο είναι ότι η χορηγία αυτή, πέραν των άλλων ενεργειών συνοδεύεται από μια ακόμη «πρωτιά»!
Στο πλαίσιο της στήριξης τους η Α/φοι Λανίτη και η Coca-Cola, για να τιμήσουν το ανιδιοτελές έργο των εθελοντών και να αναδείξουν το μήνυμα του εθελοντισμού, προχώρησαν στη δημιουργία ενός συλλεκτικού μπουκαλιού Coca-Cola αφιερωμένο στην Κύπρο και το εθελοντικό πρόγραμμα.

Το γεγονός ότι το πιο αναγνωρίσιμο μπουκάλι σε όλο τον κόσμο ντύθηκε με κυπριακά χρώματα αποτελεί μεγάλη τιμή και τεράστια προβολή για τη χώρα μας. Στη συλλεκτική έκδοση του μπουκαλιού της Coca-Cola απεικονίζεται η πλούσια ιστορία και η πολιτιστική κληρονομιά της πόλης της Πάφου. Οι καλλιτέχνες που το σχεδίασαν άντλησαν την έμπνευση τους από την χαρακτηριστική τεχνοτροπία των περίφημων μωσαϊκών της Πάφου, που αποτέλεσαν και την πρώτη ύλη για το λογότυπο του Οργανισμού Πάφος 2017. Παράλληλα, προστέθηκαν στοιχεία που παραπέμπουν στη θεά Αφροδίτη, θεά του έρωτα και της ομορφιάς, που γεννήθηκε στην Πέτρα του Ρωμιού στην Πάφο μέσα από τους αφρούς της θάλασσας. Το συλλεκτικό μπουκάλι στοχεύει στην ανάδειξη του πολύτιμου έργου των εθελοντών, οι οποίοι δίνουν καθημερινά το μεράκι και το πάθος τους για να αναδειχθεί η Πάφος και η Κύπρος, μέσα από το μεγαλύτερο πολιτιστικό θεσμό της Ευρώπης.

Η επιλογή στήριξης του προγράμματος εθελοντών από την Α/φοι Λανίτη και την Coca-Cola δεν είναι τυχαία. Οι εθελοντές αποτελούν την «καρδιά» του Οργανισμού Πάφος 2017, το πιο ζωντανό κομμάτι του, ενώ οι αξίες του εθελοντισμού συνάδουν με τα «πιστεύω» της Α/φοι Λανίτη: πίστη στη δύναμη της ομάδας, η αξία της συνεργασίας, συνέπεια, εμπιστοσύνη, αλληλεγγύη.

H έκδοση του συλλεκτικού μπουκαλιού έδωσε την ευκαιρία στην Α/φοι Λανίτη να κρατήσει για πάντα ζωντανή τόσο τη διοργάνωση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Πάφος 2017 όσο και το πρωτόγνωρο εθελοντικό κίνημα που δίνει την ψυχή του για τη διοργάνωση. Η μαζικότητα και το πάθος όλων αυτών των ανθρώπων, Κυπρίων και ξένων συγκινεί όλους μας. Αν αναλογιστεί κανείς ότι τέτοιου είδους συλλεκτικά μπουκάλια δημιουργούνται από την Coca-Cola για εξέχοντα γεγονότα παγκόσμιας εμβέλειας, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες και το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, γίνεται αμέσως αντιληπτό το ιδιαίτερα τιμητικό γεγονός. Συνολικά, έχουν εκδοθεί 200.000 συλλεκτικά μπουκάλια, τα οποία διατίθενται σε μεγάλες υπεραγορές και επιλεγμένα εστιατόρια σε ολόκληρη την Κύπρο. Ιδιαίτερη έμφαση όπως είναι αναμενόμενο θα δοθεί στην πόλη της Πάφου, τη διοργανώτρια του ευρωπαϊκού πολιτιστικού θεσμού.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Γεια σας, Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο ...»
Ντέρεκ Ντάγκλας  |  00:52

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Γεια σας, Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο ...»
Ντέρεκ Ντάγκλας  |  00:51

Παραλίες μόνο για λίγους σε Αγία Νάπα και Πρωταρά

«Πρωταράς: από τους χειρότερους προορισμούς.»
Καστέλλος  |  20:00

ΑΒΑΞ: Εξαγόρασε τρεις θυγατρικές της J&P

«NTROPI STON XRISTO IOANNOU KAI THN OIKOGENIA PARASKEVAIDE.  OI IPALLOILOI TOUS STIN TEN GROUP SERVICES ...»
Giorgos- APLIROTOS APERGOS  |  10:53

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X