ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:21
 

Αναδιοργάνωση της εταιρικής της δομής για την Ellinas Finance

Αξιοποίηση νέας γενιάς στελεχών με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη

Newsroom K

Σε νέα εποχή εισέρχεται η Ellinas Finance Public Company Ltd προχωρώντας σε αναδιοργάνωση της εταιρικής της δομής. Σε συνεδρία του το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας αποφάσισε όπως ο κ. Νέαρχος Πετρίδης αναλάβει τη θέση του Ανώτερου Εκτελεστικού Διευθυντή και ο κ. Κωνσταντίνος Σέρβος τη θέση του Γενικού Διευθυντή Διοικητικών Υπηρεσιών. Την ίδια ώρα ο κ. Αιμίλιος Έλληνας παραμένει στη θέση του Εκτελεστικού Προέδρου.

Λειτουργώντας με βάση τους σχετικούς κανονισμούς του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς η εταιρεία ενημέρωσε τους μετόχους και το ευρύτερο επενδυτικό κοινό για τις αλλαγές στην ηγετική της πυραμίδα.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πετρίδης ανέφερε πως η απόφαση του Δ.Σ. της Ellinas Finance σηματοδοτεί τη σταδιακή μετάβαση της εταιρείας στη νέα εποχή μέσω της αξιοποίησης της νέας γενιάς στελεχών. «Είναι σημαντικό για κάθε οργανισμό, το όραμα και οι στόχοι του να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Μέσα από τη μακρόχρονη παρουσία της στην κυπριακή αγορά η Ellinas Finance έχει καταφέρει να καθιερωθεί στη συνείδηση του κοινού για την ποιότητα των υπηρεσιών της, αλλά και τη μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων χρηματοδοτικών προϊόντων που προσφέρει. Στόχος μας, μετά και την αναδιοργάνωση της εταιρικής δομής είναι η αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, αλλά και η διεύρυνση των εργασιών της εταιρείας», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο κ. Σέρβος σημείωσε πως οι αλλαγές στην εταιρική δομή εντάσσονται στο πλαίσιο των ενεργειών που στοχεύουν στον εκσυγχρονισμό των δομών και πρακτικών της Ellinas Finance. «Η εταιρεία παραμένει προσηλωμένη στον στρατηγικό της στόχο για συνεχή ανάπτυξη, αναδεικνύοντας παράλληλα τη φρέσκα και δυναμική παρουσία της στον τομέα των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών», ανέφερε.

Η Ellinas Finance είναι κυπριακή δημόσια εταιρεία, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, με περισσότερα από 26 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στον τομέα των χρηματοδοτήσεων.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Το Εδιμβούργο προειδοποιεί τον Τζόνσον με νέο δημοψήφισμα

«Η Πρωθυπουργός της Σκωτίας θα μπορούσε να το πει λακωνικά και Ελληνικότατα "Έσσεται Ήμαρ"»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  16:01

Επίσημη επίσκεψη Δ. Συλλούρη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Kλείει και εμπορικές συμφωνίες με γνωστό δικηγορικό γραφείο???»
ΑΚΑ  |  10:55

Δύο ακόμη σημαντικές εκδόσεις στην πλατφόρμα Read

«Kala re leventes mou giati den mas lete kai pou na tin vroume tin vivliothiki!!»
PS  |  21:07

Ποιος φταίει για τις κακές καιρικές συνθήκες στην οδική ασφάλεια;

«Επιτέλους ένα άρθρο που ‘έθεσε τον δάκτυλον επί τον τύπον των ήλων.’ Χωρίς αυστηρή και συνεχή αστυνόμευση ...»
Λευκωσιατης  |  09:27

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X