ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 20:25
 

Αργυρό στα βραβεία Τουρισμού 2019 για την DP World Limassol

Βραβεύθηκε για τη συμβολή της στην ανάπτυξη του τουριστικού τομέα της Κύπρου, στην κατηγορία «Στρατηγική και Καινοτομία»

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Το αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Στρατηγική & Καινοτομία», εξασφάλισε η διαχειρίστρια εταιρεία του τερματικού γενικού φορτίου και κρουαζιέρων, στο λιμάνι Λεμεσού, DP World Limassol, στα Cyprus Tourism Awards 2019.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας, η DP World Limassol βραβεύθηκε για τη συμβολή της στην ανάπτυξη του τουριστικού τομέα της Κύπρου, στην κατηγορία «Στρατηγική και Καινοτομία», στην ενότητα «Στρατηγική Επένδυση / Συνεργασία / Ανάπτυξη / Εκσυγχρονισμός των Υποδομών».

Τη χαρά του εξέφρασε ο Γενικός Διευθυντής της DP World Limassol, Charles Meaby, δηλώνοντας ότι "αυτό το βραβείο αντανακλά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα μας για να ξεχωρίσει σε έναν από τους σημαντικότερους τομείς της κυπριακής οικονομίας, τον τουρισμό".

«Από την έναρξη της λειτουργίας του νέου επιβατικού Τερματικού, ο τουρισμός κρουαζιέρας στην Κύπρο εισήλθε σε μία να εποχή», αναφέρει και προσθέτει «με στόχο να καταστεί το λιμάνι Λεμεσού ως ένας βασικός κόμβος κρουαζιέρας στη Μεσόγειο Θάλασσα, η DP World Limassol επικεντρώνεται στη συστηματική υλοποίηση βελτιωτικών ενεργειών, δίνοντας ώθηση στη βιώσιμη ανάπτυξη».

Η ανακοίνωση σημειώνει πως η DP World Limassol προέβη σε στοχευμένες επενδύσεις, σχεδιασμένες να βελτιώσουν και να εκσυγχρονίσουν την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται, έχοντας ως φιλοδοξία της να καταστεί ηγετικός λιμένας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Η εταιρεία αποτελεί πυλώνα οικονομικής ανάπτυξης, ενισχύοντας τις προοπτικές του τουρισμού και του κλάδου των κρουαζιέρων και δημιουργώντας ουσιαστικό όφελος στην τοπική αγορά, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Προεδρικό ή γιάφκα; Ιδού το ερώτημα!!!»
Ai Em  |  09:38

Εξαπλάσια απ' ό,τι θεωρείτο προηγουμένως η ηλικία του Νείλου

«Ας μην ξεχνούμε ότι το όνομα του ποταμού Νείλος είναι καθαρά αρχαίο Ελληνικό από το γιο του Κόδρου, ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  22:26

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Ο Νουρής σαν βουλευτής πιέζει για ικανοποιήσεις συμφερόντων και «πολεοδομικές χαλαρώσεις» όπως με το ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  10:43

Λευκωσία για πενταμερή: Η Τουρκία δεν φαίνεται πρόθυμη να συμμετέχει πριν της «εκλογές»

«"Η Τουρκία δεν φαίνεται διατεθειμένη να συμμετάσχει σε μια πενταμερή συνάντηση για το Κυπριακό" - Κάποιος ...»
ΑΚΑ  |  10:09

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Το προφίλ της CITR

Το προφίλ της CITR

Οι πυλώνες της επιχειρηματικής φιλοσοφίας του Ομίλου είναι το πάθος, η καινοτομία, το ομαδικό πνεύμα και η επιχειρηματική ...
Newsroom K
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X