ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:09
 

Αργυρό στα βραβεία Τουρισμού 2019 για την DP World Limassol

Βραβεύθηκε για τη συμβολή της στην ανάπτυξη του τουριστικού τομέα της Κύπρου, στην κατηγορία «Στρατηγική και Καινοτομία»

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Το αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Στρατηγική & Καινοτομία», εξασφάλισε η διαχειρίστρια εταιρεία του τερματικού γενικού φορτίου και κρουαζιέρων, στο λιμάνι Λεμεσού, DP World Limassol, στα Cyprus Tourism Awards 2019.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας, η DP World Limassol βραβεύθηκε για τη συμβολή της στην ανάπτυξη του τουριστικού τομέα της Κύπρου, στην κατηγορία «Στρατηγική και Καινοτομία», στην ενότητα «Στρατηγική Επένδυση / Συνεργασία / Ανάπτυξη / Εκσυγχρονισμός των Υποδομών».

Τη χαρά του εξέφρασε ο Γενικός Διευθυντής της DP World Limassol, Charles Meaby, δηλώνοντας ότι "αυτό το βραβείο αντανακλά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα μας για να ξεχωρίσει σε έναν από τους σημαντικότερους τομείς της κυπριακής οικονομίας, τον τουρισμό".

«Από την έναρξη της λειτουργίας του νέου επιβατικού Τερματικού, ο τουρισμός κρουαζιέρας στην Κύπρο εισήλθε σε μία να εποχή», αναφέρει και προσθέτει «με στόχο να καταστεί το λιμάνι Λεμεσού ως ένας βασικός κόμβος κρουαζιέρας στη Μεσόγειο Θάλασσα, η DP World Limassol επικεντρώνεται στη συστηματική υλοποίηση βελτιωτικών ενεργειών, δίνοντας ώθηση στη βιώσιμη ανάπτυξη».

Η ανακοίνωση σημειώνει πως η DP World Limassol προέβη σε στοχευμένες επενδύσεις, σχεδιασμένες να βελτιώσουν και να εκσυγχρονίσουν την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται, έχοντας ως φιλοδοξία της να καταστεί ηγετικός λιμένας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Η εταιρεία αποτελεί πυλώνα οικονομικής ανάπτυξης, ενισχύοντας τις προοπτικές του τουρισμού και του κλάδου των κρουαζιέρων και δημιουργώντας ουσιαστικό όφελος στην τοπική αγορά, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Γεια σας, Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο ...»
Ντέρεκ Ντάγκλας  |  00:52

Την Τετάρτη ξανά στις αγορές η Κύπρος

«Γεια σας, Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο ...»
Ντέρεκ Ντάγκλας  |  00:51

Παραλίες μόνο για λίγους σε Αγία Νάπα και Πρωταρά

«Πρωταράς: από τους χειρότερους προορισμούς.»
Καστέλλος  |  20:00

ΑΒΑΞ: Εξαγόρασε τρεις θυγατρικές της J&P

«NTROPI STON XRISTO IOANNOU KAI THN OIKOGENIA PARASKEVAIDE.  OI IPALLOILOI TOUS STIN TEN GROUP SERVICES ...»
Giorgos- APLIROTOS APERGOS  |  10:53

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X