ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:00
 

Αύξηση κερδοφορίας κατά 88 χιλιάδες ευρώ για την Ellinas Finance

Τους πρώτους έξι μήνες του 2017 τα έσοδα της εταιρίας ανήλθαν στα 472,085 ευρώ

Newsroom K

Αύξηση κερδοφορίας παρουσίασε η Ellinas Finance Public Company Limited κατά το πρώτο εξάμηνο του οικονομικού έτους, σύμφωνα με την Εξαμηνιαία Οικονομική της Έκθεση.

Τους πρώτους έξι μήνες του 2017 τα έσοδα της εταιρίας ανήλθαν στα 472,085 ευρώ, σε σχέση με 421,024 ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2016. Τα καθαρά κέρδη της εταιρίας σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ανήλθαν στις 109.780 χιλιάδες ευρώ.

Σε δηλώσεις του ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Ellinas Finance κ. Νέαρχος Πετρίδης, ανέφερε πως η αυξημένη κερδοφορία οφείλεται κυρίως στην αύξηση των εσόδων μέσω των νέων προϊόντων που έχει προωθήσει στην αγορά η εταιρεία και τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τη χορήγηση σημαντικού αριθμού νέων δανείων μέσα στο 2017.

«Επιπρόσθετα, η συνεχόμενα βελτιωμένη πορεία της κυπριακής οικονομίας, αποτέλεσε κλειδί για την αναδιάρθρωση αρκετών μη εξυπηρετούμενων δανείων, ενώ παράλληλα καταγράφηκαν σημαντικές εισπράξεις από επισφαλείς χρεώστες. Οι παράμετροι αυτοί συμβάλλουν στη σωστή και υγιή ανάπτυξη των εταιρειών που προσφέρουν υπηρεσίες ενναλακτικής χρηματοδότησης, όπως η Ellinas Finance», πρόσθεσε.

Η Έκθεση, η οποία συζητήθηκε και εγκρίθηκε κατά την τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας στις 21 Σεπτεμβρίου, περιλαμβάνει τις ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις με τα μη ελεγμένα οικονομικά αποτελέσματα για την περίοδο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2017.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Και εγένετο Νέο Κύμα

«"Νέο Κύμα" με παλαιά ...τρωκτικά!!!»
Ai Em  |  10:16

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13

Επιτέθηκαν σε εθνοφρουρούς σε φυλάκιο της Ε.Φ στον Παχύαμμο

«Είναι φως φανάρι ότι η παρουσία παράνομων μεταναστών στην Κύπρο δεν είναι αναγκαία. Τα καταφέρνουμε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:41

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

KPMG Enterprise European Family Business Barometer 2019: Έτοιμες να παραδώσουν τα ηνία στην επόμενη γενιά οι ευρωπαϊκές οικογενειακές επιχειρήσεις

KPMG Enterprise European Family Business Barometer 2019: Έτοιμες να παραδώσουν τα ηνία στην επόμενη γενιά οι ευρωπαϊκές οικογενειακές επιχειρήσεις

Το 35% πιστεύει ότι η βασική προτεραιότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) πρέπει να είναι η ολοκλήρωση της ενιαίας ευρωπαϊκής ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X