ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:24
 

Βραβείο «Best Investment Bank in Cyprus for 2019» στην AXIA Ventures

Για δεύτερη συνεχή χρονιά κατά την 20η ετήσια επιλογή των World’s Best Investment Banks του Global Finance

Δελτίο Τύπου

Η AXIA Ventures Group («AXIA» ή «Εταιρεία»), ένας κορυφαίος περιφερειακός επενδυτικός τραπεζικός όμιλος με ισχυρή παρουσία και αντιπροσώπευση στην Κύπρο, αναγνωρίστηκε σαν “Best Investment Bank in Cyprus for 2019” για δεύτερη συνεχή χρονιά κατά την 20η ετήσια επιλογή των World’s Best Investment Banks του Global Finance.

Έχοντας βαθιά γνώση του συμβουλευτικού κλάδου και διαθέτοντας ένα ασύγκριτο δίκτυο επαφών με μεγάλους θεσμικούς επενδυτές, οικογενειακά γραφεία, κρατικά επενδυτικά ταμεία, διαχειριστές κεφαλαίων και περιουσιακών στοιχείων καθώς και τοπικούς επιχειρηματίες, η AXIA κατάφερε να ξεχωρίσει από άλλους συμβούλους στην Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή. Μέσω μιας εξατομικευμένης προσέγγισης, η AXIA παρέχει συμβουλές στο πλήρες φάσμα των στρατηγικών συναλλαγών και οι λύσεις της προσαρμόζονται πάντα στις απαιτήσεις συγκεκριμένων καταστάσεων.

Το Global Finance ιδρύθηκε το 1987, διαθέτει κυκλοφορία 50.050 τευχών και αναγνώστες σε 189 χώρες, ενώ στο ακροατήριό του συμμετέχουν ανώτεροι εταιρικοί και οικονομικοί διευθυντές που είναι υπεύθυνοι για την πραγματοποίηση επενδυτικών και στρατηγικών αποφάσεων σε πολυεθνικές εταιρείες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Το Global Finance έχει την έδρα του στη Νέα Υόρκη ενώ διατηρεί γραφεία σε όλο τον κόσμο, επιλέγοντας τακτικά τις εταιρείες με τις κορυφαίες επιδόσεις μεταξύ τραπεζών και άλλων παρόχων χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Τα βραβεία του Global Finance έχουν εξελιχθεί σε ένα αξιόπιστο πρότυπο αριστείας για την παγκόσμια οικονομική κοινότητα.

Ο κ. Όμηρος Πισσαρίδης, COO & Γενικός Διευθυντής του ομίλου της AXIA, σχολίασε: «Είναι με πραγματική ευχαρίστηση που λαμβάνουμε ξανά αυτή τη διάκριση από το Global Finance. Η αναγνώριση των προσπαθειών μας προς την οικονομική αναζωπύρωση της χώρας από ένα παγκόσμιο και αξιόπιστο οίκο έχει εξαιρετική αξία, ειδικά σε μια δύσκολη περίοδο για ολόκληρη την Ευρωζώνη. Το ήθος και οι βασικές αξίες που μας καθοδηγούν τα τελευταία έντεκα χρόνια, μας έχουν κατατάξει μεταξύ των κορυφαίων επιλογών τόσο των τοπικών όσο και των διεθνών επενδυτών και αυτό επιβεβαιώνεται και πάλι μέσω αυτού του βραβείου».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Madonna: Η αμφιλεγόμενη εμφάνιση και τα φάλτσα της «βασίλισσας» στη Eurovision

«Ας είναι η τελευταία φορά που βλέπουμε αυτή την `καλλιτέχνηδα`!!!»
ΑΚΑ  |  09:01

Κυπριανού: Κομματάρχης της χειρότερης εκδοχής ο Πρόεδρος

«Άντρο μου, κάποτε, κάποτε, βλέπε και τη φάτσα σου στον καθρέφτη και βλέπε τι ξεστομίζεις! Τελικά έγινες ...»
ΑΚΑ  |  08:52

Ο γ.γ ΑΚΕΛ ξέρει καλά την πορεία στον κατήφορο, λέει ο Προδρόμου

«Θερμά συγχαρητήρια κέριε Σαβεριάδη!.»
CGA  |  08:25

Α. Κυπριανού: Προσερχόμενοι στην κάλπη γινόμαστε η αλλαγή που θέλουμε για την ΕΕ

«Ενώ οι ...ΑΚΕΣ είναι γυρισμένοι!!!! Τι να περιμένει να ακούσει κάποιος από ένα .....ΑΚΑ»
Christos A.  |  08:17

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X