ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:47
 

Cablenet και Primetel κερδίζουν τους νέους συνδρομητές

Χάνει ποσοστά η Cyta στις συνδέσεις σταθερής τηλεφωνίας, μόλις στο 9% στην κατηγορία των νέων συνδρομητών

Newsroom K

Συνεχή πτωτική τάση παρουσιάζει το μερίδιο της Cyta στις συνδέσεις σταθερής τηλεφωνίας και πλέον φτάνει κάτω από το 70%. Την ίδια ώρα τα μερίδια της Ptimetel και της Cablenet παρουσιάζουν μικρές αυξομειώσεις εντός του έτους ενώ το μερίδιο της ΜΤΝ κάθε τρίμηνο παρουσιάζει μικρή σταθερή αύξηση. Αυτό προκύπτει από το στατιστικό δελτίο για την παρακολούθηση σταθερής τηλεφωνίας και σταθερής ευρυζωνικής πρόσβασης,  του Γραφείου Επιτρόπου Ρυθμίσεων Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων για το 2018.

Όσον αφορά τα μερίδια των παροχέων στους συνδρομητές ευρυζωνικής πρόσβασης, δεν φαίνεται να παρουσιάζουν σημαντική διαφοροποίηση κατά το 2018 σε σχέση με το 2017. Στην έκθεση του Γραφείου του Επιτρόπου Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών αναφέρεται ότι κατά το 2018 ο αριθμός των συνδρομητών ευρυζωνικής πρόσβασης αυξήθηκε κατά 17, 776 συνδρομητές κάτι που σε ποσοστό μεταφράζεται στο 6% σε σχέση με το 2017.

Primetel και Cablenet κερδίζουν τους νέους συνδρομητές. Είναι χαρακτηριστικό το γράφημα το οποίο δείχνει το ποσοστό της Cyta να περιορίζεται μόλις στο 9%.

 

Το νήμα κόβει η Primetel με ποσοστό 48% και ακολουθεί η Cablenet με ποσοστό 43%. Ωστόσο η Cyta διατηρεί την δυναμική της επί του συνόλου των συνδρομητών ευρυζωνικής πρόσβασης σε διαδίκτυο, IPTV/CableTV και σταθερή τηλεφωνία με 61,6% ακολουθεί η Cablenet με 25%, η Primetel με 12.9% και 0.5% η MTN.

Σημαντική είναι η διαπίστωση ότι αυξήθηκαν κατά το 2018 τα ποσοστά συνδρομητών με ρυθμό ταχύτητας μεγαλύτερο του 30 mbps και αντίστοιχα το ποσοστό των συνδρομητών με ρυθμό ταχύτητας μικρότερο του 30Mbps έχει μειωθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Και εγένετο Νέο Κύμα

«"Νέο Κύμα" με παλαιά ...τρωκτικά!!!»
Ai Em  |  10:16

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13

Επιτέθηκαν σε εθνοφρουρούς σε φυλάκιο της Ε.Φ στον Παχύαμμο

«Είναι φως φανάρι ότι η παρουσία παράνομων μεταναστών στην Κύπρο δεν είναι αναγκαία. Τα καταφέρνουμε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:41

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

KPMG Enterprise European Family Business Barometer 2019: Έτοιμες να παραδώσουν τα ηνία στην επόμενη γενιά οι ευρωπαϊκές οικογενειακές επιχειρήσεις

KPMG Enterprise European Family Business Barometer 2019: Έτοιμες να παραδώσουν τα ηνία στην επόμενη γενιά οι ευρωπαϊκές οικογενειακές επιχειρήσεις

Το 35% πιστεύει ότι η βασική προτεραιότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) πρέπει να είναι η ολοκλήρωση της ενιαίας ευρωπαϊκής ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X