ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:14
 

Δύο πτήσεις την εβδομάδα προς Βιέννη από την Laudamotion

Ξεκινά την Κυριακή 28 Οκτωβρίου από το αεροδρόμιο Λάρνακας

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Νέες πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα, αρχίζει από την Κυριακή 28 Οκτωβρίου από το αεροδρόμιο Λάρνακας προς τη Βιέννη, η αεροπορική εταιρεία Laudamotion.

Σε δελτίο Τύπου της εταιρείας που προωθεί η Hermes Airports αναφέρεται ότι «η Laudamotion, η πρώτη αυστριακή αερογραμμή χαμηλού κόστους, προσφέρει νέο δρομολόγιο από Λάρνακα προς Βιέννη δύο φορές την εβδομάδα» αρχίζοντας από την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018 με εισιτήρια που αρχίζουν από 19.99 ευρώ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Laudamotion, Andreas Gruber ανέφερε ότι «τα δρομολόγιά μας είναι ελκυστικά διότι έχουμε τις κατάλληλες προσφορές για πελάτες που ενδιαφέρονται για οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια" εκφράζοντας ταυτόχρονα τη βεβαιότητα ότι "η επιβατική κίνηση της εταιρείας θα αυξηθεί με τα νέα δρομολόγια και τη συνεχή εξυπηρέτηση προς και από τη Βιέννη".

Η Ανώτερη Διευθύντρια Αεροπορικής Ανάπτυξης της Hermes Airports, Μαρία Κουρούπη σημείωσε, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, πως «είμαστε πολύ ευτυχείς που καλωσορίζουμε τη Laudamotion στην Κύπρο και το αεροδρόμιο Λάρνακας. Η χρονική στιγμή της ένταξης της αυστριακής αεροπορικής εταιρείας στην κυπριακή αγορά ενισχύει τη συνδεσιμότητα και αποδεικνύει την εμπιστοσύνη της εταιρείας στο χειμερινό τουριστικό προϊόν της Κύπρου».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

360: Η ασφάλεια των εργοταξίων στο προσκήνιο

«Δηλαδή αποκλείστηκε η περίπτωση αυτοκτονίας;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  22:39

Νέο Audi Q7 TFSI e quattro: plug-in hybrid με πολυτέλεια και χώρους

«Γίνεται να κάνετε παρουσίαση με μια μόνο φωτο? Τί σας εμποδίζει αφού το κάνετε, να το κάνετε σωστά?»
Tony  |  07:59

Η τρίτη επιλογή της Λευκωσίας

«Εξαιρετικό το άρθρο σας. Μακάρι να το διαβάσουν οι σημερινές πολιτικές ηγεσίες του τόπου!»
Σάββας Σάββα  |  17:10

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X