ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:52
 

Εκατομμύρια στερλίνες τα απλήρωτα δάνεια τουριστικού θερέτρου στα κατεχόμενα

Μεταξύ των συστάσεων της «ελεγκτικής υπηρεσίας» προς την «κυβέρνηση» είναι πως θα πρέπει να προχωρήσουν σε κατάθεση μήνυση κατά των ενοικιαστών

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Το 1.658.912 στερλίνες φτάνει το πόσο των ενοικίων που εδώ και 11 χρόνια η εταιρεία Wintersun ltd, ιδιοκτήτρια πολυτελούς θερέτρου και γηπέδου γκολφ στην Χάρτζια της Κερύνειας, δεν καταβάλλει στο «τμήμα βακουφίων» και το «τμήμα θρησκευτικών υποθέσεων», στο πλαίσιο της συμφωνίας που είχε υπογραφεί το 1992 για την ενοικίαση 800 στρεμμάτων στην εν λόγω περιοχή για 49 χρόνια.

Αυτό αναφέρεται στην έκθεση της «ελεγκτικής υπηρεσίας» που δημοσιοποιεί πρωτοσέλιδα σήμερα η Γενί Ντουζέν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τ/κ εφημερίδας, η «ελεγκτική υπηρεσία» καταγράφει ότι η τελευταία φορά που η εταιρεία διαχείρισης του θερέτρου.

Μεταξύ των συστάσεων της «ελεγκτικής υπηρεσίας» προς την «κυβέρνηση» είναι πως θα πρέπει να προχωρήσουν σε κατάθεση μήνυση κατά των ενοικιαστών.

Από την πλευρά της εταιρείας, ο ιδιοκτήτης και γνωστός επιχειρηματίας, Γκιουνάι Τσερκέζ δήλωσε στην Γενί Ντουζέν ότι τα στοιχεία που παρατίθενται στην έκθεση της «ελεγκτικής υπηρεσίας» δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα και βρίσκεται σε διαβούλευση με τους δικηγόρους του. Εάν χρειαστεί, είπε, θα ασκήσει μήνυση εναντίον της «ελεγκτικής υπηρεσίας».

Να σημειωθεί ότι το εν λόγω θέρετρο είναι το μόνο με γκολφ στα κατεχόμενα και έχει πολλούς επισκέπτες, ακόμα και επώνυμους, από την Τουρκία. Πρόκειται δε για μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στα κατεχόμενα στον τομέα του τουρισμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Ολοταχώς σε ύφεση οδεύει η Τουρκία

«Κάποιος κάποτε είπε στον σουλτάνο της Τουρκίας, `έσσεται ήμαρ`! Θα πρέπει κάποιος να του εξηγήσει ...»
ΑΚΑ  |  20:40

Παιδίατροι σέρνουν στα Δικαστήρια τον ΟΚΥπΥ

«1η Ιουνίου 2019 ξεκινάει το ΓεΣΥ»
george  |  09:39

Η Wikipedia προσέφυγε στο ΕΔΑΔ κατά της Τουρκίας

«H Wikipedia ξέρει και τιμωρεί!»
ΑΚΑ  |  08:20

Άρση απομόνωσης της τ/κ πλευράς ζητά από τις ΗΠΑ ο Όζερσαϊ

«Kαι μετά ξύπνησες ο Οζερσάϊ! »
ΑΚΑ  |  08:17

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X