ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έρχεται νέα ιδιωτική κλινική στα Λατσιά

Το έργο έχει εκτιμώμενο κόστος το 1,2 εκατ. και η διάρκεια των εργασιών είναι δύο χρόνια

Της Μαρίας Ηρακλέους

Πράσινο φως από την Περιβαλλοντική Αρχή έλαβε η αίτηση για την κατασκευή και την λειτουργία της Ιδιωτικής Κλινικής «Αρμονία» στον δήμο Λατσιών. Πρόκειται για έργο με εμβαδόν 628 τμ, το οποίο θα περιλαμβάνει 3 δίκλινα δωμάτια εσωτερικών ασθενών στο 2ο όροφο. Στον 1ο όροφο θα λειτουργούν ιατρεία, σηπτικό χειρουργείο, κουζίνα, χώροι υγιεινής καθώς και χώρος εξέτασης και θεραπείας ασθενών. Στο 2ο όροφο εκτός από τα δωμάτια ασθενών, θα υπάρχουν επίσης χειρουργείο, κουζίνα και χώροι υγιεινής. στο ισόγειο θα βρίσκεται ο χώρος υποδοχής και στο υπόγειο, χώροι στάθμευσης.

Η προτεινόμενη ανάπτυξη θα διαθέτει δύο σημεία πρόσβασης επί της Οδού Δημήτρη Σταύρου. Το ανατολικό τμήμα της ανάπτυξης εφάπτεται σε δρόμο δια μέσου του οποίου διασφαλίζεται άμεση πρόσβαση. Εμπίπτει εντός Οικιστικής Ζώνης. Βόρεια της ανάπτυξης βρίσκεται η στέγη ηλικιωμένων «ΤΙΜΟΘΕΟ», ενώ δυτικά και νότια υπάρχουν κατοικίες.

Στη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων αναφέρεται ότι εντός του τεμαχίου δεν υπάρχει οποιοδήποτε είδος χλωρίδας και πανίδας, καθώς πρόκειται για τεμάχιο εντός οικιστικής ζώνης.

Η περιβάλλουσα περιοχή είναι αστική, οικοπεδοποιημένη και ανεπτυγμένη σε μεγάλο βαθμό. Βόρεια της ανάπτυξης βρίσκεται η στέγη ηλικιωμένων «ΤΙΜΟΘΕΟ» ενώ στα δυτικά και νότια της Ανάπτυξης, υπάρχουν κατοικίες.

Το εκτιμώμενο κόστος του έργου ανέρχεται στο 1,2 εκατ. ευρώ ενώ η διάρκεια των εργασιών του, υπολογίζεται στα δύο χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση