ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 08:04
 

Glengoyne 21 Year Old Highland Single Malt Scoops Master Medal

Δελτίο Τύπου

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το Glengoyne 21 Year Old έχει κερδίσει ακόμη ένα φανταστικό βραβείο – The Spirits Business Master Award 2017.

Το Glengoyne 21 Year Old Highland Single Malt Scotch Whisky έχει βραβευτεί ως «top gong for quality» στα φετινά βραβεία Global Luxury Masters 2017, κερδίζοντας ένα Master medal στην κατηγορία των super-premium single malt Scotch whisky.

Τα βραβεία, που διοργανώθηκαν από το The Spirits Business, πραγματοποιήθηκαν στo Masala Zone στο Λονδίνο από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας κρίνοντας μια διεθνή σειρά από super-premium and ultra Premium spirits. Το Glengoyne 21 Year Old πήρε το Masters Medal, το οποίο απαιτεί βαθμολογία πέραν τον 90 βαθμών από το 100 από τους κριτές.

Το Glengoyne είναι στην ευχάριστη θέση να λάβει αυτό το βραβείο ως αναγνώριση της 21 χρονης του πορείας και ποιότητάς του. Απεικονίζει την αφοσίωση και τη δεξιοτεχνία που βρίσκεται πίσω από την δημιουργία αυτού του υπέροχου whisky.

Το Glengoyne 21 Year Old ωριμάζει αποκλειστικά σε χειροποίητα βαρέλια Sherry για 21 χρόνια. Περιγράφεται ως «Christmas cake in a glass», με πικάντικο strutel, toffee και κεράσι, με γεύση από Sherry, μέλι, βελανιδιά και κανέλα, με πικάντικο ζεστό και στεγνό τελείωμα.

Η διανομή του Glengoyne Highland Single Malt Scotch Whisky στην Κυπριακή αγορά έχει ήδη ξεκινήσει από την εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

«Βάρτους φωθκιά να φέρουν τον νου τους»

«Η ανοχή που έδειξαν οι αρχές στο θέμα των παραλιών, των χελώνων κτλ, μας οδήγησε στις σημερινές κακόβουλες, ...»
Ένας Πολίτης  |  13:09

Με βίτσες και διαβατήρια είπαν στον Αρχιεπίσκοπο «Εις πολλά έτη Δέσποτα»

«Εις πολλά έτη Δέσποτα.... στο μοναστήρι σου... Τα καλύτερα έπονται!!!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:51

Αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου στα Εξάρχεια

«Αντε επιτελους, μετα απο 40 χρονια αποφασισε η ελλαδα να συμπεριφερθει σαν κανονικο κρατος. Ελπιζω ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:52

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Προεδρικό ή γιάφκα; Ιδού το ερώτημα!!!»
Ai Em  |  09:38

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Το προφίλ της CITR

Το προφίλ της CITR

Οι πυλώνες της επιχειρηματικής φιλοσοφίας του Ομίλου είναι το πάθος, η καινοτομία, το ομαδικό πνεύμα και η επιχειρηματική ...
Newsroom K
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X