ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Gordian: Δύο κατοικίες σε εξαιρετική τιμή GoDeals

Δελτίο Τύπου

Για όσους αναζητούν οικιστικές επιλογές είτε για ιδιοκατοίκηση είτε για επένδυση, η GoGordian διαθέτει στην αγορά δύο πολυτελείς κατοικίες σε μειωμένες τιμές. Οι εν λόγω κατοικίες που περιλαμβάνονται στην γκάμα ακινήτων GoDeals, βρίσκονται σε προνομιακές περιοχές της Λευκωσίας, με την κάθε μια να ικανοποιεί ανάγκες υποψήφιων ενδιαφερομένων με διαφορετικές απαιτήσεις και επενδυτικές δυνατότητες.

Οικία 3-υπνοδωματίων στο Στρόβολο, Λευκωσία

Το ακίνητο βρίσκεται πάνω σε ύψωμα στην προνομιούχα περιοχή Montparnasse στη Λευκωσία. Πρόκειται για διώροφη οικία 3-υπνοδωματίων με εσωτερικό χώρο 456 τ.μ., επιπλέον 250 τ.μ. υπόγειο και πισίνα. Το ακίνητο προσφέρει εξαιρετική πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις όπως σχολεία, σούπερ μάρκετ, εμπορικά κέντρα, νοσοκομεία, καφετέριες και εστιατόρια. Η κατοικία είναι κενή και άμεσα διαθέσιμη. Είναι κατάλληλη για ιδιοκατοίκηση ή ενοικίαση με καλή απόδοση. Πωλείται στη τιμή του €1,350,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

 

Ημιτελής κατοικία 4-υπνοδωματίων στα Λατσιά, Λευκωσία

Η διώροφη κατοικία έχει εμβαδόν 199 τ.μ., 92 τ.μ. καλυμμένες βεράντες και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Είναι κτισμένη σε συνολικό εμβαδόν γης 222 τ.μ. και διαθέτει άνετους χώρους ανοικτής διαρρύθμισης. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια (το ένα είναι en-suite) και μπάνιο. Το ακίνητο προσφέρει εξαιρετική πρόσβαση σε ανέσεις, σχολεία, καταστήματα, στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Αθαλάσσας, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, σε εμπορικό κέντρο και στον αυτοκινητόδρομο. Είναι κατάλληλο για ιδιοκατοίκηση ή επενδυτικούς σκοπούς. Πωλείται στην τιμή των €260,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερα ακίνητα, πληροφορίες ή/και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα GoDeals της Gordian, επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: gogordian.com/godeals.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση