ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 21:33
 

H Cablenet λανσάρει την υπηρεσία Ultra WiFi

Πακέτο υπηρεσιών έξυπνου σπιτιού, που συμπεριλαμβάνει Adaptive WiFi™, HomePass® και AI Security™, διαθέσιμο σε νέα πρόταση «Ultra WiFi»

Δελτίο Τύπου

Η Cablenet, ο κορυφαίος quad-play πάροχος στην Κύπρο, ανακοινώνει σήμερα τη διάθεσή του Ultra WiFi, Powered by Plume®. Η Plume παρέχει απαράμιλλη απόδοση οικιακού Wi-Fi, εξατομίκευση και ασφάλεια, μέσω ενός πακέτου υπηρεσιών έξυπνου σπιτιού που ενσωματώνει τα Adaptive WiFi™, HomePass® και AI Security™.

Η νέα αυτή υπηρεσία επεκτείνει την πρόταση διαδικτυακής ταχύτητας fiberpower της Cablenet, μέσω της προσθήκης ενός έξυπνου και ισχυρού στρώματος οικιακής συνδεσιμότητας και εξατομίκευσης. Το Ultra WiFi, Powered by Plume® συμπεριλαμβάνει το πλήρες πακέτο υπηρεσιών της Plume που είναι προσβάσιμο μέσω της ευυπόληπτης εφαρμογής Plume, δυο υψηλής απόδοσης σημείων πρόσβασης Wi-Fi που ονομάζονται SuperPods, και απαράμιλλη εξυπηρέτηση πελατών, με μόνο €5.90 ανά μήνα, με 24μηνο συμβόλαιο.

«Κίνητρο μας είναι η παροχή των πιο καινοτόμων εμπειριών για όλους μας τους πελάτες» δήλωσε ο Νικόλας Σιακόλας, Διευθύνων Σύμβουλος της Cablenet. «Καθώς το έξυπνο σπίτι συνεχίζει να εξελίσσεται ραγδαία, πρέπει να προετοιμαστούμε ώστε να προσφέρουμε τις καλύτερες οικιακές εμπειρίες. Αυτό σημαίνει την παροχή γρήγορου και αξιόπιστου Wi-Fi που προσαρμόζεται σε ολόκληρο το σπίτι, την προηγμένη ασφάλεια, την εξατομίκευση, και τον έλεγχο. Το Ultra WiFi, Powered by Plume® ενώνει όλα αυτά τα σημαντικά στοιχεία.»

«Η Plume χαίρεται ιδιαίτερα που στηρίζει την πρωτοβουλία της Cablenet για την ενδυνάμωση της πρότασης έξυπνου σπιτιού της, μέσω της προσθήκης του πακέτου γνωστικών οικιακών υπηρεσιών μας. Αυτή η πρωτόγνωρη πρόταση σημαίνει ότι οποιοσδήποτε, οπουδήποτε θα έχει τη γρηγορότερη δυνατή διαδικτυακή σύνδεση, χρόνο για κατ’ οίκον εργασία υψηλότερης ποιότητας για τα παιδιά, και ψυχική ηρεμία για τους γονείς. Είναι τιμή μας που συνεργαζόμαστε με την Cablenet για να αλλάξουμε τα δεδομένα στην Κύπρο» δήλωσε ο Φάχρι Ντινέρ, συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Plume.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ultra WiFi, Powered by Plume®, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cablenet.com.cy/internet-plume

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

«Βάρτους φωθκιά να φέρουν τον νου τους»

«Η ανοχή που έδειξαν οι αρχές στο θέμα των παραλιών, των χελώνων κτλ, μας οδήγησε στις σημερινές κακόβουλες, ...»
Ένας Πολίτης  |  13:09

Με βίτσες και διαβατήρια είπαν στον Αρχιεπίσκοπο «Εις πολλά έτη Δέσποτα»

«Εις πολλά έτη Δέσποτα.... στο μοναστήρι σου... Τα καλύτερα έπονται!!!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:51

Αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου στα Εξάρχεια

«Αντε επιτελους, μετα απο 40 χρονια αποφασισε η ελλαδα να συμπεριφερθει σαν κανονικο κρατος. Ελπιζω ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:52

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Προεδρικό ή γιάφκα; Ιδού το ερώτημα!!!»
Ai Em  |  09:38

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Το προφίλ της CITR

Το προφίλ της CITR

Οι πυλώνες της επιχειρηματικής φιλοσοφίας του Ομίλου είναι το πάθος, η καινοτομία, το ομαδικό πνεύμα και η επιχειρηματική ...
Newsroom K
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X