ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:03
 

H Gan Direct εκπαιδεύει τους καταναλωτές στην ασφάλεια υγείας με YouTube video

Για την Gan Direct, η αγορά μιας σωστής Ασφάλειας Υγείας είναι σημαντική, αλλά δεν χρειάζεται να είναι μια δύσκολη διαδικασία

Δελτίο Τύπου

Με ένα έξυπνο, εξάλεπτο video στο YouTube η Gan Direct εξηγεί τα πάντα τα οποία παρέχει στους πελάτες της, για τις υπηρεσίες ολοκληρωμένης νοσοκομειακής περίθαλψης και πρωτοβάθμιας φροντίδας με το πρόγραμμα Direct Care. 

Δείτε το εδώ

Για την Gan Direct, η αγορά μιας σωστής Ασφάλειας Υγείας είναι σημαντική, αλλά δεν χρειάζεται να είναι μια δύσκολη διαδικασία. Με απλά βήματα και λίγα κλικ καθένας μπορεί να εξασφαλίσει, για τον εαυτό του και αυτούς που αγαπά, ασφάλεια και απόλυτη ηρεμία. Χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς λίστες αναμονής και ουρές, με πρόσβαση στους καλύτερους γιατρούς, σε κορυφαία ιδιωτικά νοσοκομεία και διαγνωστικά κέντρα.

Αλλά και στην εξωνοσοκομειακή, πρωτοβάθμια φροντίδα, το Direct Care σας βοηθά να συμπληρώσετε τις βασικές υπηρεσίες που προσφέρει το ΓεΣΥ οι οποίες δεν καλύπτονται από το δημόσιο σύστημα υγείας: Δεύτερη γνώμη, επισκέψεις πέρα από το όριο, επισκέψεις κατ’ οίκον, εξετάσεις και παραπεμπτικά για νοσηλεία.

Παράλληλα, το πρόγραμμα προσφέρει νοσηλεία στα καλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Με αφαιρετέο ποσό απαλλαγής το οποίο ο πολίτης μπορεί να επιλέξει, ως επιπλέον κάλυψη σε σχέση με το ΓεΣΥ, το Direct Care με χαμηλό ασφάλιστρο, παρέχει τη δυνατότητα πλήρους νοσηλείας στην κλινική της επιλογής του, στην γεωγραφική επιλογή της επιλογής του.

«Πεποίθησή μας είναι ότι κάθε πολίτης πρέπει να έχει τη δυνατότητα να απολαμβάνει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο περίθαλψης όταν την έχει ανάγκη. Αυτό δεσμευόμαστε να του εξασφαλίζουμε με ένα πρόγραμμα που συνδυάζει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας σε τιμή τόσο προνομιακή που δεν χρειάζεται δεύτερη σκέψη» εξηγεί ο Διευθύνων Σύμβουλος της Gan Direct Γιώργος Νικολαΐδης.

Το εκπαιδευτικό video περιγράφει με απλό τρόπο τη διαδικασία της σκέψης που κάνουμε όλοι στην προσπάθειά μας να θέσουμε προτεραιότητες και να τις καλύψουμε με τον καλύτερο τρόπο. Ξεκινά με την προτροπή να σκεφτούμε ποια είναι τα ωφελήματα που θεωρούμε εμείς πιο σημαντικά, δίνοντας, συμβουλές, απαντήσεις και επιλογές. Σταδιακά, ταξιδεύει τον χρήστη σε όλο το εύρος των υπηρεσιών της εταιρείας με κύριο χαρακτηριστικό την ευελιξία: ο πελάτης μπορεί να επιλέξει την περίοδο κάλυψης, το διαθέσιμο ποσό, αλλά και τον τρόπο πληρωμής σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του. Και όλα αυτά πάντα με Gan Guarantee για την πιο ανταγωνιστική πρόταση της αγοράς σε τιμή, κάλυψη και εξυπηρέτηση.

Εάν ψάχνετε ασφάλεια και οικογενειακή γαλήνη, ποιότητα και επιλογές χωρίς υπέρογκες χρεώσεις, η Ασφάλεια Υγείας DirectCare είναι η ιδανική λύση.

Περισσότερες πληροφορίες στην ανανεωμένη ιστοσελίδα της Gan Direct www.gandirect.com.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Χάνει την εμπιστοσύνη των πολιτών Ερντογάν

«Στην αρχή είμαστε σουλτάνετ μου....»
ΑΚΑ  |  10:47

Ο Ερντογάν προτείνει διαπραγμάτευση για την ΑΟΖ

«Aφού θέλει να διαπραγματευτεί, ας το διευθετήσουμε. Είναι εύκολος ο σουλτάνος ειδικά όταν απέναντι ...»
ΑΚΑ  |  10:45

Αναστασιάδης: Ατυχής η τροπολογία στο νομοσχέδιο Μενέντεζ-Ρούμπιο

«ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ.!!!!!! »
CGA  |  07:50

24ωρη απεργία στις 9 Ιουλίου στα Τμήματα Πρώτων Βοηθειών στα νοσοκομεία

«Είστε απαράδεκτοι: Χρησιμοποιείτε ως όμηρους τους ασθενείς επειγόντων περιστατικών και τα θύματα ατυχημάτων. ...»
Έλενα Νεοκλέους  |  22:09

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X