ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:04
 

H Τράπεζα Κύπρου εκπαιδεύει το προσωπικό της στα Social Media Platforms

«Skills Accelerator Program» - Ψηφιακή επικοινωνία

Δελτίο Τύπου

H ψηφιακή επικοινωνία είναι το μέλλον. Τα κοινωνικά δίκτυα άλλαξαν τον τρόπο επικοινωνίας μας και την αλληλεπίδρασή μας με τους άλλους ανθρώπους.

Στην Κύπρο, η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι τεράστια, με πέραν των 800,000 μηνιαίων ενεργών χρηστών στο Facebook και σχεδόν 500,000 στο Instagram, ενώ το 90% της χρήσης αφορά τις κινητές συσκευές.

Μέσα στα πλαίσια του ‘Skills Accelerator Program’ η Τράπεζα Κύπρου, σε συνεργασία με τη CYTA, πραγματοποίησαν με επιτυχία παρουσιάσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό. Οι παρουσιάσεις είχαν ως θέμα την εξέλιξη, τη χρησιμότητα και την πρακτική χρήση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

Οι ομιλητές παρουσίασαν θέματα που αφορούν την ψηφιακή επανάσταση και το μέλλον της ψηφιακής επικοινωνίας, την αναδρομική εξέλιξη της επικοινωνίας και την επίδραση της τεχνολογίας, τη χρήση των κοινωνικών δικτύων στην Κύπρο και τον τρόπο που επηρεάζουν την επικοινωνία. Επίσης, έγινε αναφορά στον κώδικα συμπεριφοράς σε σχέση με τα κοινωνικά δίκτυα.

Τα θέματα παρουσίασαν ο κ. Στέφανος Στεφάνου και η κα Νάσια Αγαπίου από την CYTA, και ο κ. Σταύρος Κοντακτσής, Senior Partner της εταιρείας «Giraffes in the Kitchen», Σύμβουλος της CYTA για τα κοινωνικά δίκτυα (Social Media).

Ο κ. Στεφάνου αναφέρθηκε στην ψηφιακή επανάσταση και την παρουσία της CYTA στα κοινωνικά δίκτυα.
Η κα Αγαπίου ανέλυσε τον κώδικα συμπεριφοράς για τα κοινωνικά δίκτυα της CYTA, με έμφαση πού πρέπει να δώσουμε προσοχή όσον αφορά την ψηφιακή επικοινωνία.

Ο κ. Κοντακτσής στη δική του παρουσίαση έκανε μια σύντομη αναδρομή στην εξέλιξη της επικοινωνίας και την επίδραση της τεχνολογίας, αναφέρθηκε στη χρήση των social media στην Κύπρο και στον τρόπο που επηρεάζουν την επικοινωνία. Τέλος, ανέλυσε την ανάγκη για ευελιξία και δημιουργία προσωποποιημένων λύσεων για επιβίωση στη νέα ψηφιακή εποχή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Νέο Audi Q7 TFSI e quattro: plug-in hybrid με πολυτέλεια και χώρους

«Γίνεται να κάνετε παρουσίαση με μια μόνο φωτο? Τί σας εμποδίζει αφού το κάνετε, να το κάνετε σωστά?»
Tony  |  07:59

Η τρίτη επιλογή της Λευκωσίας

«Εξαιρετικό το άρθρο σας. Μακάρι να το διαβάσουν οι σημερινές πολιτικές ηγεσίες του τόπου!»
Σάββας Σάββα  |  17:10

Όχημα αναποδογυρίστηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

«Καλό είναι να ελεγχούμε τις πηγές μας, πριν βάζουμε τις ειδήσεις. Δεν απεγκλωβίστηκε ο οδηγός, αλλά ...»
Κ  |  11:17

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X