ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:15
 

Η DP World Limassol γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Στην σημασία των ψηφιακών τεχνολογιών στον τουρισμό επικεντρώνονται οι φετινοί εορτασμοί

Δελτίο Τύπου

Στοχεύοντας στην καθιέρωση του λιμανιού Λεμεσού ως κεντρικού κόμβου κρουαζιέρας στη Μεσόγειο Θάλασσα, η DP World Limassol, διαχειρίστρια εταιρεία του Νέου Επιβατικού Τερματικού και εκ των πρωταγωνιστών της τουριστικής ανάπτυξης της Κύπρου, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. Με θέμα «Τουρισμός και Ψηφιακός Μετασχηματισμός», οι φετινοί εορτασμοί επικεντρώνονται στη σημασία των ψηφιακών τεχνολογιών στον τουρισμό και τις ευκαιρίες που προκύπτουν μέσω της καινοτομίας.

Σε δηλώσεις του, ο Γενικός Διευθυντής της DP World Limassol, Charles Meaby, υπογράμμισε πως η ψηφιακή τεχνολογία μπορεί να συμβάλει στην προσπάθεια επαναπροσδιορισμού της τουριστικής βιομηχανίας, στέλνοντας το μήνυμα πως η εταιρεία είναι αποφασισμένη να συνδράμει στην ανάδειξη της Λεμεσού και να ενισχύσει τη θέση της στον περιφερειακό χάρτη της κρουαζιέρας. «Η DP World Limassol επικεντρώνει τις προσπάθειες της στο να καταστήσει την Κύπρο ελκυστικό προορισμό, μετατρέποντας το τερματικό σε λιμένα βάσης, που θα αποτελεί επιλογή για τις εταιρείες κρουαζιέρας και τους επισκέπτες, παρέχοντας ταυτόχρονα, μία διεθνούς εμβέλειας εμπειρία στους πελάτες της», ανέφερε. Επιπρόσθετα, ο κ. Meaby είπε πως «ως μέρος της παρακαταθήκης της, η DP World Limassol, επιδιώκει να εμφυσήσει την καινοτομία σε όλους τους τομείς της λειτουργίας της. Αγκαλιάζουμε την τεχνολογία, αξιοποιώντας παράλληλα, την τεχνογνωσία μας προς όφελος των πελατών μας, της τοπικής κοινότητας και των υπόλοιπων εμπλεκόμενων μερών».

Μιλώντας για την αναβάθμιση των τεχνολογικών υποδομών και του τουριστικού προϊόντος, ο κ. Meaby τόνισε την ανάγκη συλλογικής δουλειάς μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων. «Η ομαδική προσπάθεια είναι κεφαλαιώδους σημασίας για την ανάπτυξη του τουρισμού κρουαζιέρας στην Κύπρο. Η κοινή προσέγγιση και η συνεργασία αποτελούν το κλειδί ώστε να αντιληφθούμε τον θετικό αντίκτυπο μιας ισχυρής τουριστικής βιομηχανίας στην Κύπρο», σημείωσε. Ο Γενικός Διευθυντής της DP World Limassol πρόσθεσε ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και οι συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένων και των κρατικών αρχών, χρειάζεται να επενδύσουν στη βελτίωση των προϊόντων και τον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών , αναβαθμίζοντας την ποιότητα και ενισχύοντας την αξιοπιστία. Ακολούθως, ανέφερε πως η αειφόρος ανάπτυξη αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τη διασφάλιση της επιτυχίας του τουριστικού κλάδου στην Κύπρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου. Ειδικότερα, αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία προώθησης του ρόλου του τουρισμού στη διεθνή κοινότητα, αναδεικνύοντας τη συμβολή του στα κοινωνικά, πολιτιστικά, πολιτικά και οικονομικά δρώμενα παγκοσμίως.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Συντεχνίες: Στα 800 εκατ. το κόστος για τους μισθούς του Δημοσίου

«Nτροπή ρε συντεχνιακοί που καταντήστε μάστιγα στην Κύπρο.»
ΑΚΑ  |  21:15

Αεροπορική αραβικών συμφερόντων «φλερτάρει» το Λάρνακα - Αθήνα

«Ντροπή στις εταιρείες που κρατούν τα εισιτήρια τόσο ψηλά. Λάρνακα Λονδίνο πιο φθηνά από Λάρνακα Αθήνα! ...»
ΑΚΑ  |  21:14

ΥΠΟΙΚ: Αναπάντεχη η απόφαση του δικαστηρίου για τους μισθούς

«Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω... Πως γίνεται οι προϋπολογισμοί κάθε χρόνο επί θητείας του νεκροθάφτη του ...»
ΑΝΤΡΕΑΣ Χ  |  11:17

Χαμηλές προσδοκίες από Γκουτέρες

«O μη `κανονικός` ΓΓ του ΟΗΕ ξέχασε να αναφέρει στην έκθεση του την Τουρκία. Απλά του διέφυγε.... »
ΑΚΑ  |  10:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X