ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:52
 

Η ΕΥ Κύπρου ανακοινώνει τέσσερις νέους Συνεταίρους

Πρόκειται για τους Νικόλα Παύλου, Κατερίνας Μηνά, Σάκη Μωυσέως και Παναγιώτη Θρασυβούλου

Δελτίο Τύπου

Παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της για την οικοδόμηση ενός καλύτερου κόσμου, η οποία απαιτεί και τη στήριξη από τα καλύτερα στελέχη, η ΕΥ Κύπρου ανακοινώνει το διορισμό του Νικόλα Παύλου σε Partner και των Κατερίνα Μηνά, Σάκη Μωυσέως και Παναγιώτη Θρασυβούλου σε Associate Partner. Οι νέοι Συνέταιροι αναλαμβάνουν επισήμως τα καθήκοντά τους από την 1η Ιουλίου 2019.

Ο Νικόλας Παύλου εργάζεται στην ομάδα Υπηρεσιών Διασφάλισης της ΕΥ Κύπρου από το 2003, με έμφαση στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα. Έχει σχεδιάσει, διαχειρισθεί και συμμετάσχει σε ελέγχους και ανασκοπήσεις των οικονομικών καταστάσεων IFRS και πακέτων εξυγίανσης μεγάλων και μεσαίων πελατών στον χρηματοπιστωτικό τομέα, στην Κύπρο και το εξωτερικό, ενώ σήμερα ηγείται του Τμήματος Forensics and Integrity της ΕΥ Κύπρου. Διαθέτει πτυχίο Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής από το Πανεπιστήμιο του Lancaster και είναι μέλος του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών στην Αγγλία και την Ουαλία (ICAEW), καθώς και μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ). Είναι επίσης μέλος της Επιτροπής Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του ΣΕΛΚ.

Η Κατερίνα Μηνά εργάζεται στην ΕΥ για περισσότερα από 16 χρόνια, παρέχοντας ελεγκτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες διασφάλισης σε τοπικούς και πολυεθνικούς πελάτες, συμπεριλαμβανομένων και εταιρειών εισηγμένων σε τοπικά και ξένα χρηματιστήρια. Έχει εκτενή πείρα σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων, με εξειδίκευση στον τομέα της ενέργειας, ενώ έχει συνεργαστεί και με πελάτες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους του πετρελαίου και του φυσικού αερίου με έδρα τις ΗΠΑ. Διαθέτει πτυχίο στις Λογιστικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο της Πραιτόρια και είναι μέλος του ICAEW και του του ΣΕΛΚ, ενώ υπήρξε για αρκετά χρόνια, ενεργό μέλος της Επιτροπής Ενέργειας του ΣΕΛΚ.
Ο Σάκης Μωυσέως εργάζεται στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ από το 2016, με έμφαση στο στρατηγικό σχεδιασμό, τον ανασχεδιασμό διαδικασιών και την αναδιοργάνωση οργανισμών στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα. Παράλληλα, είναι υπεύθυνος για τον κλάδο του Δημοσίου Τομέα στην ΕΥ Κύπρου. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας σε θέματα οικονομικής και επιχειρησιακής διαχείρισης και διαχείρισης έργων. Στο παρελθόν κατείχε τη θέση του Διευθυντή Έργου που αφορούσε την Μεταρρύθμιση στην Διαχείριση των Δημόσιων Οικονομικών στο Υπουργείο Οικονομικών. Επίσης εργάστηκε ως Διευθυντής Οικονομικών, Διοίκησης και Εργασιών σε πολυεθνικές εταιρείες στους κλάδους του λιανικού εμπορίου και ταχυμεταφορών. Διαθέτει πτυχίο Λογιστικής και Χρημοτοοικονομικών από το Πανεπιστήμιο του Essex και είναι μέλος του ICAEW.

Ο Παναγιώτης Θρασυβούλου είναι μέλος της ΕΥ από το 2018 που ανέλαβε επικεφαλής του νέου Τμήματος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού στην Κύπρο. Έχει εκτενή εμπειρία στον τομέα, έχοντας εργαστεί επί σειρά ετών ως Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού σε Ομίλους εταιρειών σε διάφορους κλάδους, ενώ για 3 χρόνια διηύθυνε επιτυχώς τη δική του συμβουλευτική εταιρεία, πριν αναλάβει την τρέχουσα θέση του. Διαθέτει πτυχίο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο του Essex, μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Εργασιακές Σχέσεις & Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού από το LSE και είναι υποψήφιος για Διδακτορικό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Είναι πιστοποιημένο στέλεχος διαχείρισης ποιότητας, εκπαιδευτής και αξιολογητής ψυχομετρικών εργαλείων, ενώ κατέχει επίσης τη θέση του Προέδρου του Κυπριακού Συνδέσμου Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού (CyHRMA).

«Οι νέοι μας Συνεταίροι είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες που αξίζουν την αναγνώριση και τις ευθύνες των νέων θέσεων που αναλαμβάνουν», δηλώνει ο Σταύρος Παντζαρής, Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥ Κύπρου. «Στόχος τους είναι να παρέχουν υπηρεσίες ύψιστης ποιότητας στους πελάτες μας, ενισχύοντας τον οργανισμό μας και βοηθώντας τους ανθρώπους μας να εξελιχθούν. Και οι τέσσερις κατέχουν σημαντικές νέες δεξιότητες και ικανότητες, που είναι απαραίτητες σε όλο το φάσμα του οργανισμού μας για να επιτύχουμε τη συνεχή ανάπτυξη, ιδιαίτερα στη σημερινή εποχή του δραστικού μετασχηματισμού. Τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια και στους τέσσερις. Είμαστε περήφανοι για αυτούς και προσβλέπουμε στην θετική τους συμβολή και ηγεσία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Τελικά, ήταν τόσο απλό

«Γεννημένοι και εκπαιδευμένοι (από κοινωνία, σχολείο και εκκλησία) πικροφέροντες (πίκριες) »
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  19:05

Και εγένετο Νέο Κύμα

«"Νέο Κύμα" με παλαιά ...τρωκτικά!!!»
Ai Em  |  10:16

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

KPMG Enterprise European Family Business Barometer 2019: Έτοιμες να παραδώσουν τα ηνία στην επόμενη γενιά οι ευρωπαϊκές οικογενειακές επιχειρήσεις

KPMG Enterprise European Family Business Barometer 2019: Έτοιμες να παραδώσουν τα ηνία στην επόμενη γενιά οι ευρωπαϊκές οικογενειακές επιχειρήσεις

Το 35% πιστεύει ότι η βασική προτεραιότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) πρέπει να είναι η ολοκλήρωση της ενιαίας ευρωπαϊκής ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X