ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:14
 

Η ΕΥ Κύπρου καθιερώνει πολιτική ευέλικτης εργασίας

Έχει ενσωματωθεί στην κουλτούρα του οργανισμού και καθορίζει τον τρόπο που δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο

Δελτίο Τύπου

Η ΕY αναγνωρίζει ότι πολλοί ταλαντούχοι και ικανοί άνθρωποι χρειάζονται ευελιξία στην εργασία τους καθώς επιδιώκουν τις επαγγελματικές τους φιλοδοξίες. Τα τελευταία χρόνια, η ευέλικτη εργασία έχει ενσωματωθεί στην κουλτούρα του οργανισμού και καθορίζει τον τρόπο που δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο.

Παρέχει χώρους που επιτρέπουν διαφορετικά μοντέλα εργασίας, επενδύει σε ισχυρή τεχνολογία που υποστηρίζει την ευέλικτη εργασία ανεξάρτητα από την τοποθεσία και έχουν αναπτύξει αποτελεσματικά κανάλια επικοινωνίας σε ολόκληρο τον οργανισμό. Εστίασε στη δέσμευσή της να είναι ένας εργοδότης χωρίς αποκλεισμούς και ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους μας να εργάζονται με ευελιξία.

Στην EY Κύπρου, οι πολιτικές ευθυγραμμίζονται με τις παγκόσμιες πρακτικές της ΕΥ και έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να υποστηρίξουν τις ανάγκες και τις προσωπικές υποχρεώσεις των εργαζομένων. Οι απαιτήσεις και οι ανάγκες αλλάζουν καθώς οι συνθήκες της ζωής και της σταδιοδρομίας των ανθρώπων εξελίσσονται, οδηγώντας συχνά στην αναζήτηση ευέλικτων συνθηκών εργασίας.

Στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης του εργασιακού περιβάλλοντος, ο ελεγκτικός οίκος έχει αναθεωρήσει την πολιτική ευέλικτης εργασίας, με στόχο την περαιτέρω στήριξη των εργαζομένων στην προσπάθειά τους να ισορροπήσουν καλύτερα τις επαγγελματικές με τις προσωπικές τους ανάγκες και δεσμεύσεις. Η ανανεωμένη πολιτική εισάγει αυξημένη ευελιξία όσον αφορά το ωράριο και τον χώρο εργασίας, καθώς και επίσημες ευέλικτες ρυθμίσεις εργασίας σε προσωρινή ή μόνιμη βάση.

Με την ευκαιρία της εισαγωγής της νέας πολιτικής ευέλικτης εργασίας, η Μαρία Σεργίου, Επικεφαλής Ανθρωπίνου Δυναμικού της ΕΥ Κύπρου, σχολίασε: «Η EY διεθνώς επενδύει σε μια εργασιακή κουλτούρα που προωθεί την ευελιξία. Η ανανεωμένη μας πολιτική θα στηρίξει τους εργαζομένους μας στην προσπάθειά τους να συνδυάσουν τις απαιτήσεις της εργασίας και της σταδιοδρομίας τους με τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και τις οικογενειακές ή άλλες υποχρεώσεις τους. Η EY επιδιώκει να δημιουργήσει ομάδες με τις υψηλότερες επιδόσεις και η πολιτική ευέλικτης εργασίας αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς αυτή την κατεύθυνση».

ΣΧΟΛΙΑ

Πείτε μας και τι είναι το ΕΥ!

Antonios
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

360: Η ασφάλεια των εργοταξίων στο προσκήνιο

«Δηλαδή αποκλείστηκε η περίπτωση αυτοκτονίας;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  22:39

Νέο Audi Q7 TFSI e quattro: plug-in hybrid με πολυτέλεια και χώρους

«Γίνεται να κάνετε παρουσίαση με μια μόνο φωτο? Τί σας εμποδίζει αφού το κάνετε, να το κάνετε σωστά?»
Tony  |  07:59

Η τρίτη επιλογή της Λευκωσίας

«Εξαιρετικό το άρθρο σας. Μακάρι να το διαβάσουν οι σημερινές πολιτικές ηγεσίες του τόπου!»
Σάββας Σάββα  |  17:10

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X