ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:00
 

Η μαρίνα Αγίας Νάπας παρουσιάστηκε στην ΝΑ Ασία

Ήδη έχει πωληθεί το 85% του Ανατολικού Πύργου του έργου

Δελτίο Τύπου

Ευρεία προβολή του έργου της Μαρίνας Αγίας Νάπας στο πλαίσιο της εκστρατείας του Invest Cyprus στη Νοτιοανατολική Ασία
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του επενδυτικού κόσμου στην Νοτιοανατολική Ασία βρέθηκε το υπό εξέλιξη εμβληματικό έργο της Μαρίνας Αγίας Νάπας.

Στο πλαίσιο εκστρατείας του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (Invest Cyprus), με στόχο την προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού στην Νοτιοανατολική Ασία, πραγματοποιήθηκαν, μεταξύ 17 και 21 Ιουνίου 2019, υψηλού επιπέδου ενημερωτικές εκδηλώσεις, με γενικό τίτλο «Κύπρος: Η ευρωπαϊκή πύλη για παγκόσμιες επενδύσεις», σε τρεις βασικούς προορισμούς της περιοχής: Βιετνάμ, Σιγκαπούρη και Ταϊλάνδη.

Μεγάλος αριθμός επιχειρηματιών και διευθυντικών στελεχών εταιρειών που εδρεύουν στις αγορές αυτές παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις, ενώ επιδείχθηκε έντονο ενδιαφέρον τόσο για συγκεκριμένες επενδυτικές ευκαιρίες, όσο και για την επιλογή της Κύπρου ως βάση για εταιρική έδρα.

Κατά την παρουσίαση του εμβληματικού έργου της M.M. Makronisos Marina Ltd, ο κ. Χάρης Κουρέας, Βοηθός Γενικός Διευθυντής της M.M Makronisos Marina Ltd., είχε την ευκαιρία να αναδείξει τη σπουδαιότητα του έργου, τονίζοντας τη διεθνή του διάσταση και το γεγονός ότι αποτελεί αναπτυξιακό έργο μεγάλης εμβέλειας, που ενισχύει τον ναυτικό τουρισμό στην Ανατολική Μεσόγειο, συμβάλλοντας στην προσέλκυση ποιοτικού τουρισμού καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Όπως επεσήμανε ο κ. Κουρέας: «Η Μαρίνα Αγίας Νάπας είναι ένα μοναδικό έργο, όχι μόνο για την Κύπρο αλλά και ολόκληρη την περιοχή, καθώς η τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την κατασκευή τόσο της μαρίνας, όσο και των υπόλοιπων χώρων είναι απόλυτα πρωτοποριακή, με αποτέλεσμα να καταγράφεται ιδιαίτερο ενδιαφέρον από αγοραστές και επενδυτές παγκοσμίως». Ενδεικτικά δε ανέφερε ότι ήδη έχει πωληθεί πλέον του 85% του Ανατολικού Πύργου στη Μαρίνα Αγίας Νάπας.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, ο Πρόεδρος του Invest Cyprus, κ. Μιχάλης Π. Μιχαήλ, υπογράμμισε το νομικό και κανονιστικό πλαίσιο της Κύπρου και τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα που διαθέτει και την έχουν αναδείξει σε ιδανικό επιχειρηματικό κόμβο για επιχειρήσεις και ελκυστική επιλογή για επενδυτές, ενώ ο Γενικός Διευθυντής του Invest Cyprus και Αντιπρόεδρος του CIFA, κ. Γιώργος Καμπανέλας, παρουσίασε τους επιμέρους τομείς της κυπριακής οικονομίας, εστιάζοντας στις ευκαιρίες που παρουσιάζουν οι τομείς του τουρισμού, της ναυτιλίας, των επενδυτικών ταμείων, καθώς και τα πλεονεκτήματα για τη μετεγκατάσταση στην Κύπρο εταιρειών υψηλής τεχνολογίας.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Και εγένετο Νέο Κύμα

«"Νέο Κύμα" με παλαιά ...τρωκτικά!!!»
Ai Em  |  10:16

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13

Επιτέθηκαν σε εθνοφρουρούς σε φυλάκιο της Ε.Φ στον Παχύαμμο

«Είναι φως φανάρι ότι η παρουσία παράνομων μεταναστών στην Κύπρο δεν είναι αναγκαία. Τα καταφέρνουμε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:41

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

KPMG Enterprise European Family Business Barometer 2019: Έτοιμες να παραδώσουν τα ηνία στην επόμενη γενιά οι ευρωπαϊκές οικογενειακές επιχειρήσεις

KPMG Enterprise European Family Business Barometer 2019: Έτοιμες να παραδώσουν τα ηνία στην επόμενη γενιά οι ευρωπαϊκές οικογενειακές επιχειρήσεις

Το 35% πιστεύει ότι η βασική προτεραιότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) πρέπει να είναι η ολοκλήρωση της ενιαίας ευρωπαϊκής ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X