ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:33
 

Η Νομική Υπηρεσία της Τράπεζας Κύπρου στους καλύτερους της Κύπρου – Ελλάδας

Συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο του «Legal 500 General Counsel Powerlist της Κύπρου και Ελλάδας για το 2019»

Δελτίο Τύπου

Η Νομική Υπηρεσία της Τράπεζας Κύπρου συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο των «Legal 500 General Counsel Powerlist της Κύπρου και Ελλάδας για το 2019». Οι δημοσιεύσεις των Legal 500 αποτελούν σημείο αναφοράς για τον νομικό κόσμο και για όσους αναζητούν νομικούς συμβούλους.

Η επιλογή της ομάδας της Νομικής Υπηρεσίας έγινε κατόπιν αυστηρών κριτηρίων και συγκεκριμένης διαδικασίας και θεωρείται εξαιρετικά σημαντική. Δικηγορικά γραφεία που συνεργάζονται με τα Legal 500 προτείνουν τη συμπερίληψη στον κατάλογο εσωτερικών νομικών ομάδων που έχουν συμβάλει στην πρόοδο του οργανισμού που εξυπηρετούν.

Η συμπερίληψη της ομάδας έγινε γιατί υιοθέτησε καινοτόμες δομές ή «έξυπνες» και λειτουργικές τεχνικές λύσεις σε πολύπλοκα θέματα κ.ά.

Η Διευθύντρια της Νομικής Υπηρεσίας κα Κάτια Σάντη, η οποία παρευρέθηκε στην τελετή βράβευσης στην Αθήνα στις 16 Μαΐου 2019 και παρουσίασε την κύρια ομιλία, αναφέρθηκε στη δύσκολη θέση που βρέθηκε η Τράπεζα και η Κύπρος το 2013, μετά τις αποφάσεις του Eurogroup και την υπογραφή του Μνημονίου Συναντίληψης μεταξύ της Κυβέρνησης και της Τρόικα.

Η κα Σάντη έκανε ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο και αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετώπισε η Τράπεζα Κύπρου, με το «κούρεμα» των ανασφάλιστων καταθέσεων, την ανάληψη των περιουσιακών στοιχείων της Λαϊκής Τράπεζας μεταξύ των οποίων και τα €9 δις. ELA.

Η Διευθύντρια της Υπηρεσίας αναφέρθηκε επίσης στις ενέργειες που ανέλαβε η Νομική Υπηρεσία, ως συνεργάτης της διευθυντικής ομάδας, και τον ρόλο που διαδραμάτισε ώστε να βοηθηθεί ο οργανισμός στην υλοποίηση των στρατηγικών του στόχων.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Διπλωματική εκστρατεία Λευκωσίας για αναχαίτιση ενεργειών της Τουρκίας στην Αν. Μεσόγειο

«Καλό θα ήταν οι ενέργειες να γίνονται πριν τα γεγονότα και όχι εκ των υστέρων...»
Ένας Πολίτης  |  15:20

ΑΚΕΛ – ΔΗΣΥ μοιράζονται τους νέους δήμους

«έτσι μπράβο .. να διοικείτε η χώρα κομματικά πολιτικαντζηδικα ... μπράβο.. μελέτες , ειδικοί , στοιχεια ...»
Πελασγός  |  11:24

2002 αγιάτρευτες ιστορίες

«Τόσο σε σας όσο και στην Sevgul αξίζει η ευγνωμοσύνη όλου του Κυπριακού Λαού.»
Άσχετος  |  20:54

Άδειες οδηγών ηλικιωμένων και ο φαύλος κύκλος των δυστυχημάτων

«Τον γιατρό ποιός τον ελέγχει;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  17:01

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X