ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:48
 

Ημερίδα Δικτύου Πωλήσεων της CNP CYRPIALIFE

«Ξεπερνώντας τα Όρια» το κεντρικό μήνυμα της ασφαλιστικής εταιρείας

Δελτίο Τύπου

Με κεντρικό μήνυμα «Ξεπερνώντας τα Όρια», σε μια συνεχή προσπάθεια εξέλιξης προϊόντων και υπηρεσιών προς τους πελάτες και το δίκτυό της, καθώς και επίτευξης νέων επιχειρηματικών στόχων, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017, η Εκπαιδευτική Ημερίδα του Δυναμικού Πωλήσεων της CNP CYPRIALIFE.

Συμμετείχαν γύρω στους 250 Ασφαλιστικούς Συμβούλους από όλη την Κύπρο, η ανώτερη διεύθυνση του Ομίλου CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS καθώς και στελέχη του διοικητικού προσωπικού.

Στο χαιρετισμό του ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS κ. Τάκης Φειδία, τόνισε την αδιάκοπη προσπάθεια και τον επαγγελματισμό του ανθρώπινου δυναμικού της CNPCYPRIALIFEπου έχειφέρει την εταιρεία σε θέση πρωταγωνιστήκαι σημείωσε: «Όλοι μαζί προσπαθήσαμε σκληρά. Δώσαμε μάχες, δοκιμαστήκαμε μέσα από μεγάλες προκλήσεις. Κάθε βήμα που κάναμε, κάθε μέτρο που ανεβήκαμε, μας έδινε νέα δύναμη για το επόμενο. Στην πορεία αυτή μάθαμε πολλά. Πάνω απ’ όλα όμως μάθαμε πώς να ξεπερνούμε τους εαυτούς μας και να γινόμαστε καλύτεροι για τους πελάτες μας. Πώς, με πυξίδα την εξέλιξη και την ανάπτυξη, να ξεπερνούμε τα όρια. Γιατί ακριβώς τα όρια μπαίνουν ώστε να μπορούμε να τα ξεπερνούμε. Είναι αυτή η φιλοσοφία ζωής που μας κάνει να βλέπουμε το ανέφικτο ως εφικτό. Το αδύνατο ως δυνατό.Γιατί, πίσω από τους κολοσσούς και τα νούμερα υπάρχουν πρόσωπα και αυτά τα πρόσωπα είναιοι ασφαλιστικοί μας σύμβουλοι, που δίνουν στους πελάτες μας λύσεις εξατομικευμένες στις δικές τους ανάγκες".

Η Γενική Διευθύντρια της CNP CYPRIALIFE κα Άντρη Καλλιμάχου ευχαρίστησε τους ανθρώπους του δικτύου πωλήσεων για τη σκληρή δουλειά, αφοσίωση και πίστη στην εταιρεία."Αποδείξαμεπολλές φορές ότι σαν ομάδα ξεπερνούμε τα όρια. Η αξία του να δουλεύεις στη CNPCYPRIALIFEκτίζεται από το πάθος και την αφοσίωση των ανθρώπων μας! Καθημερινά θέτουμε τα δικά μας όρια και τα ξεπερνάμε! Η CNPCYPRIALIFEεπιβεβαιώνει στην πράξη τον πολύ υψηλό δείκτη φερεγγυότητάς της αφού καλύπτει τέσσερις φορές το κριτήριο της νέας Ευρωπαϊκής οδηγίας Solvency II. Η εταιρία ισχυροποιεί καθημερινά την ηγετική της θέση, αποτελώντας σημείο αναφοράς και αξιοπιστίας τόσο για τους ασφαλισμένους της όσο και για το σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς του τόπου".

Στη συνέχεια ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Γιώργος Γώγου, αναφέρθηκε στη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης η οποία ξεπερνά και εμπόδια και όρια. Την πυξίδαζωής που, με σκληρή και συστηματική προσπάθεια, οδηγεί στην επιτυχία.

Προσκεκλημένος ομιλητής στην Ημερίδα ήταν ο κ. Παναγιώτης Κοτρωνάρος που, ως αρχηγός της πρώτης Ελληνικής ορειβατικής ομάδας που αναρριχήθηκε στο Έβερεστ, μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους την εμπειρία και τα διδάγματα της κατάκτησης της υψηλότερης κορυφής της γης.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Νέο Audi Q7 TFSI e quattro: plug-in hybrid με πολυτέλεια και χώρους

«Γίνεται να κάνετε παρουσίαση με μια μόνο φωτο? Τί σας εμποδίζει αφού το κάνετε, να το κάνετε σωστά?»
Tony  |  07:59

Η τρίτη επιλογή της Λευκωσίας

«Εξαιρετικό το άρθρο σας. Μακάρι να το διαβάσουν οι σημερινές πολιτικές ηγεσίες του τόπου!»
Σάββας Σάββα  |  17:10

Όχημα αναποδογυρίστηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

«Καλό είναι να ελεγχούμε τις πηγές μας, πριν βάζουμε τις ειδήσεις. Δεν απεγκλωβίστηκε ο οδηγός, αλλά ...»
Κ  |  11:17

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X