ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:11
 

Κάθε μέρα χαμηλές τιμές στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ!

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ λειτουργούν εδώ και 20 χρόνια με στόχο να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία αγορών

Δελτίο Τύπου

Διαθέτοντας μια ευρεία γκάμα προϊόντων και ανανεώνοντας τακτικά τις επιλογές για τους πελάτες τους, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ φροντίζουν συνεχώς να παρέχουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Παράλληλα, δίνουν καθημερινά την ευκαιρία στο καταναλωτικό κοινό να αγοράζει επώνυμα προϊόντα σε χαμηλές τιμές, συνδυάζοντας την αξιοπιστία και την ποιότητα με την οικονομία.

Με το σλόγκαν «κάθε μέρα χαμηλές τιμές», οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ καλούν τον κόσμο να επισκεφθεί τα καταστήματά τους και να βρει τα αγαπημένα του επώνυμα προϊόντα κάθε μέρα στις ίδιες χαμηλές τιμές. Πρόκειται για καταναλωτικά είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία καθορίζονται με βάση τις προτιμήσεις των πελατών. Μερικά από αυτά είναι βρεφικές πάνες, απορρυπαντικά, δημητριακά, γαλακτοκομικά και πολλά άλλα προϊόντα που βρίσκονται στα ράφια με την ειδική σήμανση.

Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ λειτουργούν εδώ και 20 χρόνια με στόχο να προσφέρουν στους πελάτες τους μια μοναδική εμπειρία αγορών. Όσοι επισκέπτονται την κορυφαία κυπριακή αλυσίδα για τις καθημερινές τους ανάγκες απολαμβάνουν τις αγορές τους σε ένα καθαρό, βολικό, ευχάριστο και μοντέρνο περιβάλλον, έχοντας στη διάθεσή τους πληθώρα τοπικών και εισαγόμενων προϊόντων, πάντοτε με γνώμονα την ποιότητα σε συνάρτηση με τις ανταγωνιστικές τιμές.

Εκτός από τις χαμηλές τιμές που βρίσκουν κάθε μέρα, οι επισκέπτες των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από τα πολλά προνόμια της Social Family Card. Δωροεπιταγές, αποκλειστικές προσφορές σε διάφορα είδη, συμμετοχή σε διαγωνισμούς και δώρα είναι κάποια από αυτά τα προνόμια. Για ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση, όλα τα οφέλη της Social Family Card μπορούν να μεταφερθούν στην εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα «Stay in Touch». Επιπλέον, μέσω των προγραμμάτων ανταμοιβής (continuity), οι καταναλωτές αποκτούν ξεχωριστά προϊόντα σε χαμηλότερες τιμές ή και εντελώς δωρεάν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Ξεκινά έρευνες στο «6» η ΕΝΙ

«Ο θεός να προστατεύσει την κυπριακή ΑΟΖ από την Τουρκία. Αμήν.»
Marios  |  04:22

#PoliticsBlog Γιατί το ΑΚΕΛ «πυροβολεί» τον Χριστοδουλίδη;

«Στην Καθημερινή φαίνεται πως έδωσαν στον Χριστοδουλίδη το Αλάθητο του Πάπα. Σε λίγο και σε εικόνισμα. ...»
Ένας Πολίτης  |  13:58

Για ακόμα μία χρονιά στις «ελαττωματικές» δημοκρατίες η Κύπρος

«Μα είναι δυνατό να έχουμε ελληματική δημοκρατία? Εμείς που έχουμε πρόεδρο τον Αναστασιάδη και ...»
ΑΚΑ  |  10:24

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γειά σου, Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο ...»
3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου  |  21:53

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Κίνα παραμένει στην κορυφή του πιο πρόσφατου Δείκτη, κυρίως λόγω του μεγέθους των επενδύσεων που γίνονται στην περιοχή.

EY: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι μόνο μέρος της λύσης για την επίτευξη των στόχων για μηδενικές εκπομπές αερίων

Για να υλοποιηθεί το σενάριο του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, οι επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα πρέπει να ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X