ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:20
 

Με νέα πλατφόρμα η Cytavision

Προσφέρει τη δυνατότητα προβολής του περιεχομένου ακόμα και στο εξωτερικό

Δελτίο Τύπου

Η Cyta παρουσίασε τη νέα, πλήρως αναβαθμισμένη πλατφόρμα της Cytavision, σε εκδήλωση που πραγματοποίησε την Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, στα Κεντρικά Γραφεία του Οργανισμού, στη Λευκωσία.

Η νέα πλατφόρμα της Cytavision προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στον τηλεθεατή, με εντυπωσιακές δυνατότητες πρόσβασης και θέασης. Το σημαντικότερο πλεονέκτημά της είναι η εμπειρία που προσφέρει στον πελάτη η υπηρεσία Cytavision Go, παρέχοντάς του τη δυνατότητα να απολαμβάνει το περιεχόμενο της Cytavision όπου κι αν βρίσκεται: στην Κύπρο, στο εξωτερικό, στο σπίτι, στο αυτοκίνητο κτλ, χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή. Επιπρόσθετα, ο πελάτης μπορεί να έχει ακόμα καλύτερη εμπειρία θέασης με νέες δυνατότητες, όπως η δημιουργία εξατομικευμένων προφίλ για κάθε μέλος της οικογένειας, η ετεροχρονισμένη θέαση μέχρι και επτά μέρες πίσω, η δυνατότητα για παύση και επανεκκίνηση ενός προγράμματος και πολλά άλλα.

Για να απολαμβάνουν την εμπειρία της νέας πλατφόρμας, οι πελάτες της Cytavision πρέπει να αντικαταστήσουν τους παλιούς αποκωδικοποιητές τους με νέους, τελευταίας τεχνολογίας, τους οποίους μπορούν να προμηθευτούν δωρεάν από τα καταστήματα Cyta σε όλες τις πόλεις (εκτός των καταστημάτων στα Εμπορικά Κέντρα (Mall) και του καταστήματος Φανερωμένης στη Λάρνακα).

Σε χαιρετισμό της κατά την εκδήλωση, η Πρόεδρος της Cyta, κα Ρένα Ρουβιθά Πάνου, ανέφερε ότι «Η ενίσχυση της ηγετικής θέσης της Cyta στο πεδίο των τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο, οριοθετείται από τη δυναμική των τεχνολογικών εξελίξεων και την ταχύτητα της εμπορικής τους αξιοποίησης. Κάτι που, με τη σειρά του, προϋποθέτει την προσφορά καινοτόμων υπηρεσιών, σε συνδυασμό με την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των συνδρομητών μας. Αξιοποιώντας τη διασύνδεση της Cytavision με τις δυνατότητες των νέων υποδομών και των αναβαθμισμένων δικτύων της Cyta, υιοθετούμε πλέον ένα τεχνολογικά εντυπωσιακό μοντέλο. Ένα μοντέλο που, όχι μόνο ενισχύει την εμπειρία των πελατών μας, αλλά και κυριολεκτικά τη μεταμορφώνει.»

Ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta, κ Αντρέας Νεοκλέους, τόνισε ότι «καθοριστικό παράγοντα για το μέλλον ενός οποιουδήποτε οργανισμού, πέραν της τεχνολογικής του εξέλιξης, αποτελεί κυρίως η εξεύρεση νέων ρόλων στη ζωή των πελατών του. Η Cyta εστιάζει σε καινοτόμες υπηρεσίες που αλλάζουν και βελτιώνουν την καθημερινότητα των πελατών της, έτσι ώστε να έχει μια ξεχωριστή θέση στην ζωή τους.»

Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα πλατφόρμα, τις δυνατότητές της και οδηγίες για άμεση και γρήγορη εγκατάστασή της είναι διαθέσιμες στο www.cyta.com.cy/tv

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

2002 αγιάτρευτες ιστορίες

«Τόσο σε σας όσο και στην Sevgul αξίζει η ευγνωμοσύνη όλου του Κυπριακού Λαού.»
Άσχετος  |  20:54

Άδειες οδηγών ηλικιωμένων και ο φαύλος κύκλος των δυστυχημάτων

«Τον γιατρό ποιός τον ελέγχει;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  17:01

Βροχές προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία

«Μήπως θα πρέπει, εκεί στην Σύνταξη, να αποφασίσετε : Η "Ελευθερίας" είναι Πλατεία ή...............γέφυρα ...»
Γιαννούλης Σολομωνίδης  |  10:35

Τσαβούσογλου: Θα προστατεύσω τα πλοία μου αν χρειαστεί

«Τί `έξυπνο` παλλικαρούι!!! »
ΑΚΑ  |  10:13

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X