ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:20
 

Νέες αποταμιευτικές λύσεις από την RCB Bank

Επεκτείνει το φάσμα των καταθετικών προϊόντων της στο πλαίσιο της νέας πενταετούς στρατηγικής της

Δελτίο Τύπου

Η RCB Bank επεκτείνει το φάσμα των  καταθετικών προϊόντων της στο πλαίσιο της νέας πενταετούς στρατηγικής της για οργανική ανάπτυξη.Στην προσπάθειά για αξιόπιστεςλύσεις αποταμίευσης και κάλυψης των αναγκών των καταθετών της,προσφέρει δύο νέα σχέδια προθεσμιακών καταθέσεων.

Floating Rate

Παραμένοντας πιστή στην παράδοσή της να προσφέρει πρωτοποριακά προϊόντα με ευέλικτους όρους, η RCB παρουσιάζει ένα μοναδικό για την Κύπρο καταθετικό σχέδιο με κυμαινόμενο επιτόκιο.Το Floating Rate είναι μια κατάθεση τακτής προθεσμίας που προσφέρεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε εταιρικούς/θεσμικούς πελάτες, με διάρκεια δύο και τριών ετών. Οι τόκοι που εισπράττονται είναι το σύνολο του επιτοκίου Euribor 3 μηνών συν ένα σταθερό περιθώριο. Έτσι, οι καταθέτες μπορούν να επωφεληθούν από πιθανή μελλοντική αύξηση στο επιτόκιο Euribor 3 μηνών, απολαμβάνοντας το ελάχιστο σταθερό επιτόκιοκατά τη διάρκεια της προθεσμιακής κατάθεσης σε περίπτωση μη αύξησης του Euribor.

Escalator

Το Escalator είναι ένα διετές καταθετικό σχέδιο για ιδιώτες, με ανταγωνιστικό επιτόκιο, που ταυτόχρονα προσφέρει ευελιξία στον καταθέτη να τερματίσει την κατάθεση στο τέλος κάθε τριμήνου, εάν προκύψει ανάγκη. Εάν η κατάθεση δεν τερματιστεί, το επόμενο τρίμηνο το επιτόκιο αυξάνεται, πετυχαίνοντας αυξημένη απόδοση. Όσο περισσότερο διαρκέσει η κατάθεση, τόσο ψηλότερη θα είναι η απόδοση για τον καταθέτη. Η ετήσια απόδοση μπορεί να φτάσει μέχρι 0,75%.

Ο κ. Κυριάκος Μιχαηλίδης, Επικεφαλής του Δικτύου Καταστημάτων, δήλωσε ότι «στην RCB αξιολογούμε συνεχώς τις ανάγκες όλων των πελατών μας. Τα χαμηλά επιτόκια καταθέσεων έχουν μειώσει τα τελευταία χρόνια το ενδιαφέρον για τη δημιουργία νέων καταθετικών προϊόντων. Επιλέγουμε να διαφέρουμε γι’ αυτό και εμπλουτίζουμε τις προσφερόμενες επιλογές αποταμίευσης πάντα με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Ο γ.γ ΑΚΕΛ ξέρει καλά την πορεία στον κατήφορο, λέει ο Προδρόμου

«Την ανηφόρα στην οποίαν αυτοδοξάζεστε ότι μας οδηγήσατε Περιπλανώμενε γιά χρόνια ψευδές σκαρίφημα ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  15:53

Αβέρωφ: Δε βοηθούν οι δηλώσεις Άντρου

«…ενώ η χολή που εκρέει από το στόμα του Προέδρου και των συναγερμικών λατζιναρκών είναι απείρως ...»
Ai Em  |  15:39

Α. Κυπριανού: Προσερχόμενοι στην κάλπη γινόμαστε η αλλαγή που θέλουμε για την ΕΕ

«Aγαπητέ ΑΚΑ, Έχετε δίκαιο αλλά αυτοί οι άνθρωποι λόγω των ανεπαρκειών του εκλογικού σώματος των ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  15:07

Αβέρωφ: Δε βοηθούν οι δηλώσεις Άντρου

«"...δεν βοηθά στην προσπάθεια από τη μια να καταδικαστεί η τουρκική προκλητικότητα και από την άλλη ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  15:00

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X