ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 18:29
 

Ο Σιακόλας φέρνει τις υπεραγορές SPAR στην Κύπρο

Τα πρώτα καταστήματα θα λειτουργήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2018. Φουσκώνει ο ανταγωνισμός στις υπεραγορές

Newsroom K

Ο όμιλος Σιακόλα θα φέρει τις υπεραγορές SPAR στην Κύπρο, ενώ τα πρώτα καταστήματα SPAR που θα ανοίξουν στη Κύπρο σχεδιάζεται να λειτουργήσουν το πρώτο τρίμηνο του 2018 με στόχο το άνοιγμα περισσότερων από 20 καταστημάτωνSPAR τα επόμενα πέντε χρόνια. Το SPAR δίκτυο θα αποτελείται τόσο από μετατροπή υφιστάμενων καταστημάτων στο μοντέλο SPAR όσο και από νέα ιδιόκτητα καταστήματα που θα αναπτυχθούν από την Ermes.

Η Ermes Department Stores PLC, μέλος του Ομίλου της Cyprus Trading Corporation Ltd, ανακοινώνει μια νέα στρατηγική συνεργασία με την SPAR International, το μεγαλύτερο συνεταιριστικό δίκτυο λιανικής πώλησης τροφίμων. Η νέα εταιρία που θα δημιουργηθεί στη Κύπρο, στοχεύει ναδημιουργήσει και διαχειριστεί το μεγαλύτερο συνεταιριστικό δίκτυο καταστημάτων λιανικής πώλησης τροφίμων και να καταστεί ο κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών χονδρικού και λιανικού εμπορίου σε ανεξάρτητους λιανεμπόρους, μέσω της τεχνογνωσίας που διαθέτει, της σωστής καθοδήγησης, συνεργασίας και υποστήριξης προς όλα τα μέλητης.

Αυτή η συνεργασία μεταξύ της μεγαλύτερης συνεταιριστικήςαλυσίδας λιανικής πώλησης τροφίμων στο κόσμο και του μεγαλύτερου ομίλου λιανικής στη Κύπρο, θα επιφέρει μια νέα δυναμική στο ήδη υφιστάμενο ανταγωνιστικό περιβάλλον της λιανικής πώλησης τροφίμων στη χώρα. Και οι δύο εταιρείεςέχουν να προσφέρουν πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία σε αυτό το νέο εγχείρημα. Η SPAR, διαθέτει 12.545 καταστήματα σε 44 χώρες και πρόσφατα ανακοίνωσε πωλήσεις ύψους 33,1 δισ. Ευρώ για το 2016. Από την πλευρά της η Ermes είναι η κορυφαία εταιρεία λιανικής πώλησης στην Κύπρο στις κατηγορίες Ένδυσης, Καλλυντικών, DIY και Ηλεκτρικών ειδών, με περισσότερα από 90 καταστήματα λιανικής, 7 από τα οποία λειτουργούν  στην Ελλάδα, με πάνω από 75.000 τ.μ. χώρων πώλησης.

Η SPARInternational παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης του δικτύου της μέσω του σχεδιασμού καταστημάτων, της προμήθειας προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, της εκπαίδευσης και της ανάπτυξης του προσωπικού, της βελτιστοποίησης της εφοδιαστικής αλυσίδας, της βελτίωσης των εσωτερικών λειτουργιών, του σχεδιασμό και υλοποίησηςκοινών ενεργειών μάρκετινγκ του δικτύου.Η πρόσβαση στιςδιεθνείς βέλτιστες πρακτικές και στην τεχνογνωσία της SPARInternational, θα συνδυαστεί με την τοπική εμπειρία και ικανότητες της ERMES,προσφέροντας ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών και ωφελημάτων σε ανεξάρτητουςλιανεμπόρους που θα τους επιτρέψεινα αναπτύξουν τις δραστηριότητες τουςμέσα σε ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Μιλώντας σχετικά με τη νέα στρατηγική συνεργασία του Συγκροτήματος ERMES, ο κ. Μάριος Σιακόλας, Εκτελεστικός Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Cyprus Trading Corporation PLC δήλωσε ότι “Το Όραμα του ΣυγκροτήματοςErmes για το μέλλον, είναι να διατηρήσει την ηγετική θέση του στην Κύπρο και μέσω νέων στρατηγικών συμμαχιών και συνεργασιών να  δημιουργηθεί το κατάλληλο πλαίσιο για συνεχή κερδοφόρο ανάπτυξη χωρίς όμως κανένα συμβιβασμό στην κοινωνική μας ευθύνη. Ενώ θα επωφεληθούμε από το παγκόσμιο δίκτυο της SPAR και τις υπηρεσίες υποστήριξης, δεν θα σταματήσουμε να ενισχύουμε τους τοπικούς παραγωγούς, προμηθευτές, διανομείς και λιανεμπόρους, προσφέροντας στην οικονομία της χώρας μας. Αυτή η νέα στρατηγική συνεργασία με την SPAR είναι η τέλεια ευκαιρία για να επιτύχουμε αυτό το όραμα και είμαστε πολύ σίγουροι και αισιόδοξοι για αυτό το νέο εγχείρημα."

Ο κ. Tobias Wasmuht, Διευθύνων Σύμβουλος της SPAR International δήλωσε: "Η είσοδος της SPAR στην Κύπρο παρέχει στους ανεξάρτητους λιανεμπόρους τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στον αυξανόμενο ανταγωνισμό και όλο και μεγαλύτερη συγκέντρωση της αγοράς στην Κύπρο από τοπικές και διεθνείς αλυσίδες καταστημάτων, ικανοποιώντας ταυτόχρονα πλήρως τις ανάγκες των καταναλωτών. Η λειτουργία κάτω από την ομπρέλα της SPAR Κύπρου, επιτρέπει στους προοδευτικούς ανεξάρτητους λιανεμπόρουςνα διατηρήσουν την ανεξαρτησία τους, ενώ ταυτόχρονα να εκμεταλλευτούν τα οφέλη μιας ισχυρής διεθνούςμάρκας με τιςοικονομίες κλίμακας ενός ομίλου αγορών που λειτουργεί τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που θα συνεργαστούμε με το Συγκρότημα Ermes για να φέρουμε τη SPAR στην Κύπρο και είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τη επιτυχία αυτής της στρατηγικής συνεργασίας”.

Ποια είναι η SPAR International

Η SPAR International είναι η μεγαλύτερη συνεταιριστική αλυσίδα λιανικής πώλησης τροφίμων παγκοσμίως με πάνω από 12.500 καταστήματα και λιανικές πωλήσεις €33.1 δισ το 2016.

Λειτουργεί ένα παγκόσμιο δίκτυο καταστημάτων λιανικής πώλησης τροφίμων σε συνεργασία με ανεξάρτητους λιανεμπόρους, που μοιράζονται οικονομίες κλίμακας και τεχνογνωσία για να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα τους, αναπτύσσοντας την μάρκα SPAR διεθνώς, όπως αναφέρει ίδια η εταιρεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Αλλάζουν τα δεδομένα Ερντογάν με τη συμφωνία Δαμασκού-Κούρδων

«Δεν χαιρεκακώ, αλλά αν οι Κούρδοι συμμαχούσαν με την Ελλάδα το 1919, σήμερα θα είχαν το κράτος τους, ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  15:46

Ακιντζί: Το μήνυμά μου παρεξηγήθηκε

«Μην τα μασάς ρε μεγάλε θα σου κόψει τον μισθό σου ο Ερντογκάν;»
Mitsos  |  13:36

Στόλτενμπεργκ: Το ΝΑΤΟ περιμένει από όλα τα κράτη να σέβονται το διεθνές δίκαιο

«Ακόμη μια κοτούλα μίλησε. Έχεις κότσια κύριε, δείξε τα, αν όχι πήγαινα στο κοτέτσι σου!!! »
ΑΚΑ  |  08:53

Άρθρο Τσαβούσογλου στους NYT: Γιατί η Τουρκία πολεμά στη Συρία

«Για τον Τσαβούσογλου όσοι αντιτίθενται στα σχέδια της Τουρκίας είναι τρομοκράτες. Τώρα πρόσθεσαν στη ...»
ΑΚΑ  |  08:51

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X