ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οτι χρειάζεστε για το αυτοκίνητό σας στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Πελατών της Gan Direct!

Μοναδικές εκπτώσεις και προνόμια για όλους τους πελάτες της πρώτης direct ασφαλιστικής από ένα έμπιστο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Κύπρο.

Προωθητική Ενέργεια

Συνεργεία, πλυντήρια αυτοκινήτων, καταστήματα ελαστικών, μπαταρίες, ηλεκτρολογικά, γυαλιά αυτοκινήτου, μεταφορά αυτοκινήτου, σταθμοί βενζίνης, ταπετσαρίες είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες που παρέχουν οι συνεργάτες αυτοκινήτου που μετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης της Gan Direct.

Τα μέλη του Προγράμματος απολαμβάνουν τα οφέλη των συμφωνιών με περισσότερους από 50 επαγγελματίες της αγοράς σε όλη τη χώρα, που εξειδικεύονται σε θέματα Αυτοκινήτου, κερδίζοντας ειδικές τιμές και πληθώρα παροχών σε συγκεκριμένες υπηρεσίες.

Στο www.gandirect.com, στην ενότητα ‘Επιβράβευση’, οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν αναλυτικά στοιχεία για το δίκτυο συνεργατών ανά περιοχή, τις παρεχόμενες υπηρεσίες, αλλά και τα προνόμια που τους αντιστοιχούν από το Πρόγραμμα Επιβράβευσης.

Ο αριθμός διαρκώς αυξάνεται με νέες συνεργασίες, αλλά και γκάμα υπηρεσιών ώστε να καλυφθούν με τον καλύτερο τρόπο οι ανάγκες των πελατών της Gan Direct.

Το Πρόγραμμα που ανακοινώθηκε πρόσφατα, σχεδιάστηκε με στόχο η Gan Direct να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη των πελατών της με άμεσους και πρακτικούς τρόπους. Δυνατότητα συμμετοχής έχουν όλοι οι ασφαλισμένοι της εταιρείας, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος ή άλλες προϋποθέσεις αφού μπορούν άμεσα να επωφελούνται από τις ειδικές τιμές των επαγγελματιών της αγοράς που συμμετέχουν.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Gan Direct www.gandirect.com αλλά και στο 800 5 10 15.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Προωθητική Ενέργεια

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση