ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:01
 

Προχωρά η διαδικασία για απόκτηση του 100% του πρώην Hilton

Η εταιρεία κατέβαλε το ποσό των €18,90 ανά μετοχή σε μετρητά

Newsroom K

Δίχως εμπόδια προχωρά η διαδικασία της δημόσιας πρότασης από την Vibrana Holdings Ltd, για την απόκτηση έως του 100% των μετοχών της CTDC (The Cyprus Tourism Development Public Company Limited), ιδιοκτήτριας του The Landmark Nicosia, του πρώην Hilton Cyrpus. Μέτοχοι της Vibrana είναι η Εθνική Πανγαία και η Invel.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Vibrana προς τους μετόχους της CTDC (μεταβιβάζουσας εταιρείας), σημειώνεται η πρόθεση της εταιρείας για απόκτηση έως του 100% των μετοχών της μεταβιβάζουσας εταιρείας.

Επιπρόσθετα, υπάρχει ειδοποίηση από τους μετόχους της CTDC ότι εκτός αν μετά από αίτηση που θα υποβληθεί στο δικαστήριο από τους ίδιους κατά ή πριν την 12η ημέρα του Αυγούστου 2019, η οποία είναι ένας μήνας από την ημερομηνία της παρούσας ειδοποίησης, το δικαστήριο θεωρεί σωστό να διατάξει διαφορετικά, η Vibrana Holdings θα δικαιούται και θα υποχρεώνεται να αποκτήσει τις μετοχές που κατέχονται από την CTDC στην μεταβιβάζουσα εταιρεία με τους όρους που αναφέρονται στην πρόταση, η οποία εγκρίθηκε από τους μετόχους της μεταβιβάζουσας εταιρείας που αποδέχτηκαν την πρόταση.

Αυτούσια η ανακοίνωση της Vibrana Holdings

Προς όλους τους μετόχους της μεταβιβάζουσας εταιρείας:

Ενώ την 26η ημέρα του Φεβρουαρίου, 2019 η εταιρεία εκδοχέας υπέβαλε πρόταση προς όλους τους κατόχους μετοχών στην μεταβιβάζουσα εταιρεία για απόκτηση, κατ’ ελάχιστο του ποσοστού του 90% και κατά το μέγιστο του 100% των μετοχών της μεταβιβάζουσας εταιρείας ως αποτέλεσμα της οποίας κατέβαλε το ποσό των €18,90 ανά μετοχή σε μετρητά.

Ενώ μέχρι την 18η Απριλίου, 2019, που είναι ημερομηνία που εμπίπτει εντός τεσσάρων μηνών από την υποβολή αυτής, η εν λόγω προσφορά εγκρίθηκε από τους κατόχους μετοχών όχι λιγότερο από τα εννέα δέκατα της αξίας των εν λόγω μετοχών (άλλων από μετοχές που κατέχονται ήδη κατά την ημερομηνία της προσφοράς από ή από εντολοδόχο της εταιρείας εκδοχέας ή της θυγατρικής της).

Τώρα, επομένως, η εταιρεία εκδοχέας σύμφωνα με το άρθρο 201 (1) του περί Εταιρειών Νόμου Κεφ. 113, δια της παρούσης σας παρέχει ειδοποίηση ότι επιθυμεί να αποκτήσει τις μετοχές που κατέχονται από εσάς στην μεταβιβάζουσα εταιρία.

Και περαιτέρω λάβετε ειδοποίηση ότι εκτός αν μετά από αίτηση που θα υποβληθεί στο δικαστήριο από εσάς κατά ή πριν την 12η ημέρα του Αυγούστου 2019, η οποία είναι ένας μήνας από την ημερομηνία της παρούσας ειδοποίησης, το δικαστήριο θεωρεί σωστό να διατάξει διαφορετικά, η εταιρεία εκδοχέας θα δικαιούται και θα υποχρεώνεται να αποκτήσει τις μετοχές που κατέχονται από εσάς στην μεταβιβάζουσα εταιρεία με τους όρους που αναφέρονται στην πιο πάνω αναφερομένη πρόταση η οποία εγκρίθηκε από τους μετόχους της μεταβιβάζουσας εταιρείας που αποδέχτηκαν την πρόταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Nέες απειλές Ερντογάν: Θα υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας μέχρι τέλους

«Ο σουλτάνος εννοεί μέχρι το δικό του τέλος! Τα μακριά κοντινά γινήκαν!!»
ΑΚΑ  |  11:24

«Άνετος» με το πόδι πάνω στο τραπέζι ο Μπόρις Τζόνσον

«H Bρετανική αναίδεια στο μεγαλείο της!!! »
knak  |  09:17

Ξεκάθαρη η τοποθέτηση των ΗΠΑ για το ιρανικό τάνκερ

«Μακάρι να ήταν η στάση των ΗΠΑ η ίδια και για την `άτακτη` Τουρκία. Δυστυχώς ο πηδηχτούλης Τραμπ δεν ...»
knak  |  09:15

Κόντρα για την Λάρα μεταξύ βουλευτή και τμήματος Αλιείας

«Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης: αμελητέα προσωπικότητα!»
ΑΚΑ  |  20:47

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X